0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα για την ενισχυτικη μακαρι
Πήρα τηλ. στο υπουργείο και μου είπε ένας κύριος ότι δεν ξέρει αν θα γίνουν προσλήψεις σήμερα. Σήμερα αύριο το πιθανότερο. Κάπως έτσι μου απάντησε και δεν ήταν και πολύ σαφής όπως καταλαβαίνετε. Εγώ πάντως έβγαλα το συμπέρασμα ότι πάμε για αύριο χωρίς να μου το πει ευθέως. Δεν παίρνει και κανένας άλλος μήπως μας πουν ξεκάθαρα;
Σε όλους τα ίδια λένε τελικά. Τόσο δύσκολο είναι να μας πουν ότι θα γίνουν αύριο να μην φάμε όλη την υπόλοιπη μέρα στον υπολογιστή; Αν λάβουμε υπόψη ότι οι xenesglosses έχουν επιβεβαιωθεί σε όσα έχουν γράψει μέχρι τώρα μάλλον πάμε για Παρασκευή. Που καταντήσαμε οι 130-150 φιλόλογοι να θεωρούνται μεγάλος αριθμός. Μάλλον που μας κατάντησαν για να είμαι πιο ακριβής!
210 3442227. Τμήμα υπεύθυνο για την ενισχυτική. Η υπουργική απόφαση είναι έτοιμη προς δημοσίευση. Η αρμόδια υπάλληλος θα βρίσκεται αύριο εκεί. Πάρτε τηλέφωνα και πιέστε. Μην περιμένετε από κανέναν αιρετό!
Εγώ νομίζω αύριο και εύχομαι να αποφασίσουν σε ένα μεγάλο αριθμό της τάξης των 130-150. Αυτό θα είχε αξία για τον κλάδο μας.