0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
6.000 κενά φέτος... αλλά προσλήψεις από του χρόνουΔιαβάστε το άρθρο από το Άλφα Βήτα, μην το παραθέσω, είναι μεγάλο. Αναφέρει 2000 κενά τώρα στη Ββάθμια.
Αν θέλουμε να μας ακούσουν, πρέπει να παίρνουμε στα εξής τηλ:210-3443508 (γραμματεία υπουργού), 210-3443509 (συνεργάτες υπουργού), 210-3443510 (συνεργάτες υπουργού) & 210-3443512 (δ/ντής γραφείου υπουργού). Όλα τα άλλα τηλέφωνα είναι απλών υπαλλήλων που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα στο αίτημα μας για αύξηση του αριθμού προσλήψεων. Από αύριο όλοι τηλέφωνα εδώ ,μπας και καταφέρουμε κάτι ως την άλλη βδομάδα. Εγώ πάντως θα καλέσω αύριο και θα σας ενημερώσω τι μου απάντησαν....
Κακά μαντάτα....Τα κενά φαγώθηκαν!!!!https://xenesglosses.eu/2016/10/liga-kena-ton-filologon-liges-anamenonte-proslipsis/
Δεν ξέρω ποιος είναι πιο αξιόπιστος, το δημοσίευμα ή οι αιρετοί, πάντως τα κενά δεν είναι μόνο τόσα και σας το μεταφέρω με υπευθυνότητα. Η δ΄ φάση θα γίνει μάλλον Τετάρτη, οπότε όσοι δεν τηλεφωνήσατε στο Υπουργείο σήμερα, κάντε το μετά το τριήμερο! Ας πιέσουμε, αν θέλουμε να καλυφθούν όλα τα κενά που υπάρχουν (γύρω στα 80-100) και ας μην τα αφήνουμε όλα στην τύχη τους και στην ... καλή θέληση του Υπουργείου! Από Δευτέρα τηλεφωνήστε και απαιτήστε μεγάλο αριθμό φιλολόγων!
Μακάρι να είναι αλήθεια η πληροφορία σου και να μπορούν να πάρουν 80-100 φιλολόγους. Ναι και γω θα ξανατηλεφωνήσω από δευτέρα. Εδώ παίζεται το εργασιακό μας μέλλον , δεν είναι να ολιγωρούμε.