0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα! Ωραία τα λέμε όμως είναι καιρός να τα φωναξουμε! Μήπως να αρχίζαμε με μηνύματα διαμαρτυρίας στους συλλόγους μας; Να δείξουμε ότι έχει φτάσει ο κομπος στο χτένι! Και να σας πω και κατι: εγώ δε θέλω να παω στην ειδική. Διδάσκω 10χρονια στη γενική,λέγαμε να ανοίξουν οι πινακες να δουμε την προυπηρεσια μας και απο τότε κατρακυλάμε 100-120 θέσεις το χρόνο (δουλεύωντας από την πρώτη φάση!). Φέτος είμαι ακόμα άνεργη και λέω πως εκείνοι που θελανε να προσφέρουν στα παιδια της ειδικής να μεινουν σε αυτα και να αφησουν εμας που καναμε τοσα χρονια τη δουλεια μας να συνεχισουμε να την κανουμε! Γιατι αν εγω δεν ξερω να χειριστω παιδι με αυτισμο κι ο συναδελφος της ειδικης δεν ξερει να χειριστει μια ταξη γ λυκειου του επαλ που ειναι ετοιμη να κατασπαραξει οποιον διδασκοντα συναντησει! Αντι να μαζευουμε προυπηρεσια και να ανεβαινουμε στον πινακα κοιταμε καποιους αλλους να μας περνανε και κρεμομαστε απο την ενισχυτικη και τα προσφυγοπουλα! Ας επικρατησει ΤΑΞΗ σαυτό το χάος καποτε και δικαιοσύνη!
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΙΝ ΓΕΝΑΡΗ' Η ΦΛΕ
Συζηταμε για τα ψίχουλα της ενισχυτικής και του χρόνου, οχι ενισχυτική δεν θα πάμε αλλά θα βρεθούμε στον πάτο των πινάκων της γενικής. Μπειτε να τους δειτε!Εμένα με πέρασαν κατά πολύ άτομα που δούλεψαν μονο 1 χρονιά στην ειδική...και εγώ φτάνω τη δεκαετία ενισχυτική και ωρομίσθια.Από του χρόνου θα μας κουνανε το μαντήλι οι συνάδελφοι της ειδικης...δεν φταινε αυτοί. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Εμείς φταίμε που κάνουμε συζητήσεις του καναπέ. Πώς είναι δυνατόν δάσκαλοι, νηπιαγώγοί και συναδελφοι της ειδικής να δουλεύουν καθε χρόνο και εμείς να καθόμαστε.Και σαν να μην έφτανε αυτό να επιτρέπουμε την εισαγωγή τους στους πίνακες γενικής. Είναι παράνομο. Κανονικά η προυπηρεσία πρέπει να προσμετράται μόνο στον πίνακα από τον οποίο προσλήφθηκες. ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ
ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ! Συμφωνώ απολυτως! Αυτο ειναι το Ονοαμ Φιλολογοι -μαθηματικοι-φυσικη χημικοι κτλπ ξυπνηστε!!! Οι συναδελφοι της ειδικης (πε02.50 πε03.50 κτλπ ) 8,5 μορια καθε χρονο παιρνου περιπου! σε τρια τεσσαχρονια θα φτασουν σε απιστευτες Προυπηρεσις! Κατι πρεπει να γινει. Προτεινω κινηση με δικηγορο .
Παιδιά οτι προτείνετε είμαι μέσα !!!!! , όπως και ολοι οι αλλοι που έχουνε μόρια στο πινάκα της Γενικής και τα αποκτησανε με ίδρωτα και κόπο (ΠΡΟΣΘΕΤΗ - ΑΣΕΠ να περάσεις την βάση -αναπληρωτής -ωρομίσθιος) Να κάνουμε μια προσφυγή ώστε τα μόρια της Ειδικης να μετράνε μόνο για την Ειδικη Αγωγη!
Μπορεί κάποιος να μου πει στοιχεία της ΠΑΣΑΦ?Υπάρχει αυτό το όργανο?Έχει κάποιο site?Καποιο group στο facebook?Γενικώς ενημερώνονται οι ενδιαφερομένοι?Δωστε μου σας παρακαλώ στοιχεία για να επικοινωνησω μαζι τους. Επιπλέον,νομιζω οτι εκτός απο τους φιλολογους πρεπει να κινητοποιηθουν και οι υπολοιπες ειδικότητες. Υπάρχει κάποιος ευρύτερος σύλλογος αναπληρωτών εκπαιδευτικών?Διαφωτίστε με σας παρακαλώ αν γνωρίζετε