0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί π.χ. μια κοπέλα μένει έγκυος και ενώ ήταν έτοιμη να πάει ενισχυτική, τελικά δεν μπορεί να πάει ούτε από τον καναπέ στην κουζίνα
Μου έτυχε κατά τη δική μου εγκυμοσύνη να προσληφθώ στην ενισχυτική. Καλή ήταν η εγκυμοσύνη μου, αλλά θα έμπαινα στον έβδομο μήνα και τελικά έγινε κανονικά η πρόσληψή μου για δύο εβδομάδες, μετά προσκόμισα το χαρτί από τον γυναικολόγο και πήρα την προβλεπόμενη άδεια και προσέλαβαν την επόμενη κοπέλα για τη συνέχεια της ενισχυτικής! Και δε χρειάστηκε να ξαναπάω, γιατί μέχρι να συμπληρώσω τους δύο μήνες μετά τον τοκετό που δικαιούμουν ως άδεια λοχείας, είχε ολοκληρωθεί και η ενισχυτική!Άρα, αν σε ενδιαφέρει η ενισχυτική και είσαι έγκυος, δεν υπάρχει θέμα. Αφού προσληφθείς, πας όσο μπορείς και προσκομίζεις χαρτί από τον γυναικολόγο που λέει π.χ. ότι έχεις δυσκολίες και πρέπει να πάρεις άδεια. Δε θα στη στερήσει κανείς, γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν! Θα είσαι σε άδεια δικαιολογημένη και θα προσληφθεί ο επόμενος, για να διδάξει.
Ενδιαφέρουσα η πληροφορία!Ήξερα ότι παίρνεις άδεια.Πήρα κι εγώ 1 μέρα και μου ειπαν αν θυμάμαι καλά ότι δικαιούμαι 2 μερες. Αλλά λογικά θα εννοούν με αποδοχές. Εσένα λογικά ηταν ανευ αποδοχών?Με την προυπηρεσία σε περίπτωση εγκυμοσύνης τι γίνεται?Λογικά παίρνεις την προϋπηρεσία μόνο για όσες μέρες παρουσιαστείς ή όχι?'
Από φέτος δεν υπάρχουν ποινές για όσους αρνηθούν πρόσληψη. Αλλά για ποιο λόγο να μπει κάποιος σε τέτοια διαδικασία, αν από την αρχή δεν τον ενδιαφέρει η ενισχυτική, με τα λίγα μόρια και τα χρήματα που δίνει;
Επισης εχει τυχει σε γνωστη μου να την παρουν ενισχυτικη αλλα να επιλεξει τελευταια σχολειο τοποθετησης,οποτε ειχαν μεινει μονο σχολεια πολυ απομακρυσμενα και παραιτηθηκε. Η βενζινη που θα ηθελε στο πηγαινελα θα της στοιχιζε και κόπο και χρημα. Δεν ξερω αν τα μολις δυο μορια που θα επαιρνε αξιζαν τοση φασαρια!
Παιδιά σήμερα επικοινώνησε μαζί μου γνωστός μου που είναι διευθυντης σε γυμνάσιο κ μου είπε πως τα μαθήματα θα αρχίσουν σίγουρα μετά τα χριστούγεννα. Οι αιτήσεις θα γίνουν πριν τις γιορτές.Αρα πάνε καθαρά να κερδίσουν τα χρήματα του Δεκέμβρη αν κ αυτά τα χρήματα τα έχουν πάρει εφόσον είναι από συγκεκριμένο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.Προφανώς τα Ελληνάκια για την ενισχυτική μπαίνουν σε 2η μοίρα ενώ για τα προσφυγκάκια το ΟΠΣΥΔ είναι κ πάλι ανοιχτό για αιτήσεις! ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ !!!!
καλημερα οι αιτησεις παρακαλω? ποτε?θελουμε δουλεια.......
Δε θα έπρεπε να παρακαλάμε για τη "δουλειά" στην ενισχυτική, αλλά να αγωνιζόμαστε για την πραγματική και μάχιμη, καθημερινή εργασία στα σχολεία, που δικαιούμαστε! Αλλά εδώ μας έχουν καταντήσει!