0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
fiora, για τις δυεπ δεν γνωρίζω αν ισχύει το ίδιο, δεν έχω ασχοληθεί μέχρι στιγμής. Αυτά που έγραψα αφορούν την ενισχυτική.Παρακαλώ!
Δηλαδή οι Θεσσαλονικείς θα δηλώσουν ή Ανατολική ή Δυτική Θεσσαλονικη; Πριν 3 χρόνια μπορούσαμε νομίζω να δηλώσουμε 2 διδε της ίδιας περιφέρειας.Ο Πασαφ είναι ένας σύλλογος που πιστεύω αγωνίστηκε χρόνια και πέτυχε βελτιώσεις.Αυτό τουλάχιστον πρέπει να του το αναγνωρίσουμε όλοι....Και τον ευχαριστούμε που στα δύσκαλα χρόνια της κρίσης έδωσε μάχες για τον κλάδο μας και ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει!
Μπαίνοντας στο φάκελο μου στον Οpsyd και πηγαίνοντας στην ενισχυτική μου αναφέρει πως δεν είμαι εγγεγραμμένη στον πίνακα τον αναπληρωτή και δεν υπάρχει εγκύκλιος που να αφορά κυρωμενους κλάδους της ειδικότητας μου .είμαι και γω Πε02...ή αίτηση μου είναι ενεργη και ή σειρά μου ορατή στο e-aitisi.Ξερω πως οι αιτήσεις ξεκινούν αύριο αλλά δε νομίζω πως επρεπε να μου βγάζει αυτό το μήνυμα.Σε σας το βγάζει ?
Ευχαριστώ πολύ το υπεθεσα αλλά σκέφτηκα πως θα έπρεπε να είναι άλλο το μήνυμα !ουφ !
Παρακαλώ! Προτείνω να τηλεφωνήσουμε στο υπουργείο από αύριο για τη δυνατότητα επιλογής όλων των διδε όσοι ενδιαφερόμαστε για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Με την εγκύκλιο να έχει βγει, δεν ξέρω αν μπορεί πια να αλλάξει, αλλά μπορούμε να επικαλεστούμε ότι αυτό ίσχυσε πριν 3 χρόνια. Αλήθεια, πέρσι η επιλογή αφορούσε μία μόνο διδε;
Πόσες ειναι οι ελάχιστες και οι μέγιστες ώρες που μπορεί να ανατεθούν στην Ενισχυτική.Τα χρήματα περίπου αν γνωρίζει κάποιος; Και το θέμα ειναι δίνονται τα χρήματα καθε μήνα Ή οχι ;Αν γνωρίζει κάποιος θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε να απαντήσει.
Συνάδελφοι γνωρίζει κανείς αν στα δυσπρόσιτα σχολεία διπλασιάζονται τα μόρια και στην ενισχυτική διδασκαλία;