0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας!Ξερετε μεχρι ποτε θα γινονται μαθηματα στην ενισχυτικη διδασκαλια;Ρωταω γιατι ενω η συμβαση γραφει μεχρι 31/5, μαθαινω οτι οσοι μαθητες δεν προαχθουν στις εξετασεις του Ιουνιου, παρακολουθουν μαθηματα ενισχυτικης το διαστημα 13/6 εως 26/6....Γνωριζετε κατι για αυτο;Και κατι ακομα...Ξερετε ακριβως ποσες ειναι οι κρατησεις επι των μεικτων αποδοχων;Ευχαριστω..
Η ενισχυτικη τελη μαη οπως ειπες.Το αλλο θα γινει απο τους καθηγητες που διδασκουν το μαθημα στο πρωινο,δεν αφορα τους αναπληρωτες που διδασκουν μεσημερι.Το γραφει η συμβαση μεικτες αποδοχες χωρις προσαυξησεις ομως.
Η συμβαση μου γραφει τις μεικτες αποδοχες...Πως μπορω να υπολογισω τα καθαρα;Ξεκινησα Φεβρουαριο γι'αυτο και η ερωτηση μου...
Γιατί, με τους ωρομισθιους τί αλλάζει?! Έστω και 1 ώρα να έχουμε μάθημα παίρνουμε το ένσημο. Εκτός αν οντως άλλαξε κάτι και δεν το γνωρίζω.
Ναι, αλλά υπάρχουν και διαφορές: π.χ κατά τη διάρκεια των διακοπών του ΠΑΣΧΑ οι ωρομίσθιοι δεν παίρνουν ένσημα.
Καθαρές = μεικτές επί 0,83 (16% ΙΚΑ και 1% ΟΑΕΔ).Ενδεχομένως σε ότι βγαίνει από το παραπάνω να κρατηθεί και φόρος, μπορεί και όχι.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Μενει να δω τι φορο θα μου κρατησουν..