0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήρα τηλέφωνο στο δοαταπ και μου είπαν ότι τις επόμενες μέρες "αν όλα πάνε καλά" θα αρχίσουν να υπογράφουν.... Μάλλον δε νιώθει έτοιμο το δ.σ. αν υπογράψει και το έχει ρίξει στο διαλογισμό, δεν εξηγείται αλλιώς.
Επιτέλους προχώρησε! ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ 09/12/16
αφού ήμασταν στο ίδιο στάδιο, εσύ τώρα γιατί είσαι ένα βήμα παρακάτω?? δεν εχω ιδέα πόσο θα πάρει όλο αυτο... όχι τίποτα άλλο αλλά μέχρι να το καταθέσουμε μπορεί να αλλάξει κανένας νόμος και να μην αναγνωρίζονται τα μεταπτυχιακά για μισθολογική εξέλιξη..... είναι ικανοί..
Πήρα τηλέφωνο και μου είπε ένας ευγενικός κύριος ότι ίσως σε 4.. 5.. ίσως και 10 μέρες να μπει η υπογραφή και είναι έτοιμο. Γενικά όσοι κατέθεσαν από τον Αύγουστο και μετά έχουν καθυστερήσει. Μου είπε να στείλω μαιλ στον υπεύθυνο για τις επιστήμες της αγωγής... ας στείλει όποιος μπορεί μήπως και πάρουν μπρος. Όποιος ζήτησε λέει αντιστοιχία βαθμού αργεί.... διότι είναι δύσκολο το 8,5 της Κύπρου να το αντιστοιχίσεις με το 8,5 της Ελλάδας υποθέτω....
Κάτσε σου λέει μη γράφει ότι το κατέθεσαν το 2016 και το πήραν το 2017 επιτέλους θα πάρω την αύξηση!! συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους! Από βδομάδα μπορούμε να το πάρουμε?ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 07/10/16ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΛΗΡΗΣ 07/10/16ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΣΥΜ