0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τέλειο!!!!
και φυσικά άμα είναι μη λειτουργικός πλέον και δε θες να ξανά γίνει, μαζί σου μόνο με ένα όρονα απ αρνηθείς τα μόρια που απέκτησες μέσα απο τον ΑΣΕΠ, ξεκίνα απο την αρχή, 0 μόρια και ζήτα να γίνει ΑΣΕΠ καινούριος να αποκτήσουν και άλλοι τη δυνατότητα που είχες ( (και καλά έκανες) διάβασες,έγραψες και απόκτησες μόρια).
χα χα χα πες τι ασεπ ονειρέυεσε για τους νέους; 100.000 υποψήφιοι για 20.000 θέσεις... θες να αποκτήσουν και οι άλλοι αυτά που εχω έγω; ας δώσουν ασεπ κι ας πάνε δέκα χρονάκια στα ξερόνησα με ναι σε όλα πλήρους και μειωμένου κι ας με φτάσουν και μετά δέκα έτη να διοριστούν άμα κάνει διορισμούς μέχρι τότε...
συμφωνώ απόλυτα, το θέμα είναι οτι δε θες να γινει ΑΣΕΠαλλά ας μη κουράσουμε άλλο, ας μείνουμε εδω
εσύ θες να γίνει ασεπ... και καλά για τους νέους... έτσι; ή για εσένα;
ας σου απαντήσω... πιο πολύ για τους νέους ΝΑΙεγώ έχω τραβήξει αλλού, κοιτάω εκτός παιδείας ( και είμαι εκτός ) γιατί δε θέλω να την πατήσω, δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να ρίχνουν τις ευθύνες αλλούθέλω να είμαι υπεύθυνος για τις επιλογές μου και όχι να κλαίγομαι όσοι στοχεύετε στην παιδεία να ξέρετε ότι ΔΕ ΧΩΡΑΤΕ ΟΛΟΙ, αν μείνετε μελλοντικά στο κενό θα έχετε και εσείς ευθύνη ( μιλάω γενικά και όχι συγκεκριμένα π.χ. για εσένα)αν θα γίνει ΑΣΕΠ τότε κατά 90% θα δώσω όπως έχω δώσει και παλιά, μου είναι εύκολο, δε φοβάμαι τα τεστ και τα διαγωνίσματα, έχω δώσει πολλές εξετάσεις στη ζωή μου. Έχω προσφύγει και εγώ γιατί έπρεπε να έχω διοριστεί από το 2008, αλλά και να δικαιωθώ σε λίγο καιρό ίσως και να μη το αποδεκτό τελικά γιατί το πιθανότερο είναι να έχω διοριστεί αλλού....με λίγα λόγια έχω 2 μάτια, δεν είμαι μονόφθαλμος Κύκλωπας...να ήμαστε όλοι υπεύθυνοι των επιλογών μας...υ.γ. και μόνο που κάθε φορά του γραπτού σου τελειώνεις με τα γυαλιά...είναι αρκετά εύκολο να καταλάβουμε πολλοί εδώ μέσα ότι είσαι το πορτοκαλι, δε χρειάζεται κάποιο τρελό δείκτη ευφυίας.....
Δεν είναι λέμε, πόσες φορές να το πει; Απλά έτυχε να είναι της ίδιας ειδικότητας, να έχει την ίδια ακριβώς διαδρομή, να έχει τις ίδιες ακριβώς απόψεις και να έχει τον ίδιο ακριβώς τρόπο γραφής. Δηλαδή τι; Δεν πιστεύεις στις συμπτώσεις;
παρακαλάτε να σας διορίσει ο Χατζηφώτης και αφήστε τις τραπεζορητορίες
Χθές πήγα στο γυμνάσιο του γιου μου για να δικαιολογήσω απουσίες και σας πληροφορώ ότι αρκετοί μόνιμοι είναι ενημερωμένοι για τις προσφυγές που έχουμε κάνει.
Και χαίρονται, ε;
Αλήθεια, πιο πολλές πιθανότητες έχει κάποιος να διοριστεί με τη βοήθεια κάποιου δικηγόρου, παρά από το Κράτος/Πολιτεία/Υπουργείο!Κι εσύ, παρακάλα να γίνει τίποτε με το 36μηνο και να διοριστείς!
Aυτοί που έχουν διοριστεί με ΑΣΕΠ μου ευχήθηκαν να δικαιωθούμε οι άλλοι που προφανώς διορίστηκαν με άλλους τρόπους με κοίταζαν σαν ούφο.