0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω δει γνωματευση που λεει μαθησιακες δυσκολιες λογω μαθησιακων κενωνεγω αυτο το εκλαμβανω σαν οτι το παιδι δεν διαβαζε απεκτησε ενα καρο κενα και δυσκολευεται να συνεχισει.
γενικότερα, ας μην ξεχνάμε μια λεπτομέρεια..ότι η τελική απόφαση είναι των γονέων, ασχέτως με την περίπτωση/δυσκολία/γνώμη/πρόταση/επιθυμία των υπολοίπων (σχολείο, δ/ντης/σύμβουλος/κεδδυ/γιατρός)
Η γνωματευση αυτη 'λογω μαθησιακων κενων ' ειναι του ΚΕΔΔΥ?? Αν αληθευει ...ΤΡΑΓΙΚΟ
Αυτά όλα τα λουζόμαστε εμείς στα σχολεία, είτε γιατί οι γονείς τα ακολουθούν είτε γιατί δεν τα ακολουθούν. Κατά την γνώμη μου δεν είναι σωστό να προτείνετε ένα πλαίσιο στους γονείς, αλλά να επιβάλετε το πλαίσιο στους γονείς. Τώρα μπορεί να στείλουν παιδί σε ΤΕ ενώ είναι για ΣΜΕΑΕ ή για παράλληλη και μετά ερχόμαστε σε καταστάσεις τραγικές αφού τι μπορεί να σου κάνει ένα υποστελεχωμένο ΤΕ με λίγες ώρες διαθέσιμες για τον συγκεκριμένο μαθητή;
να σε διορθώσω λίγο αλλά δεν υπάρχει μαθησιακή δυσκολία λόγω μαθησιακών κενών, όχι με την έννοια που αυτή έχει στην ειδική αγωγή
Επισης μου εχει τυχει να μου στελνουν παιδια επειδη ειναι κακοι μαθητες οπως ειπα και πριν χωρις γνωματευση κτλ.
Να σου στέλνουν πού; Στο ΤΕ;Δωστους να διαβάσουν το νόμο! κασλώς ή κακώς για να φοιτήσει κάποιος σε ΤΕ πρέπει να το προτείνει το ΚΕΔΔΥ ή, αν είναι σε διαδικασία αξιολόγσης, μπορεί να φοιτήσει με τη σύμφωνη γνώμη του υμβούλου ειδικής αγωγής για να μην χάνεται χρόνος.Αν σου πουνε "μα και μου" πες τους να σου δώσουν έγγραφο όπου αναφέρεται η υποχρπέωση σου να δεχτείς στο ΤΕ παιδιά χωρίς γνωμάτευση