0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην παραπληροφορείτε και μην τρομοκρατείτε τον κόσμο.Ο Παπακωνσταντίνου αναφέρονταν στους υπαλλήλους των δήμων που θα συγχωνευθούν με τον Καλλικράτη και είπε ότι θα γίνουν μετατάξεις.Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα γίνουν μαζικές απολύσεις απάντησε ότι δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να γίνουν και δε θα ξεκινήσουν από εκεί.Εσείς αυτό το βλέπετε σαν σαφές μήνυμα ότι θα γίνουν απολύσεις μονίμων δημοσίων υπαλλήλων?Ειδικά στους κλάδους της Παιδείας και της Υγειάς δεν κινδυνεύει κανένας.Σταματήστε να σπέρνετε τον πανικό.
Και ποιες κατα τη γνωμη σου θα ειναι οι ειδικοτητες που θα αντιμετωπισουν μεγαλυτερο προβλημα?
Παράθεση από: n.sof στις Μαΐου 05, 2010, 05:28:41 pmΚαι ποιες κατα τη γνωμη σου θα ειναι οι ειδικοτητες που θα αντιμετωπισουν μεγαλυτερο προβλημα?Συνάδελφε, να μου επιτρέψεις, αλλά δε θέλω να το προχωρήσω...Αυτό που λέω ότι θα γίνει, δε μου αρέσει καθόλου όπως καταλαβαίνεις...Εφόσον ορισμένοι συνάδελφοι λένε ότι κινδυνολογούμε και τρομοκρατούμε, όσοι μιλάμε γι αυτά, εγώ τους σέβομαι και δεν το προχωράω περισσότερο...Δε θέλω επίσης να ακόυνε και τρίτοι, άσχετοι, σε ένα τόσο μεγάλο και ανοικτό forum.Απλά, εγώ πιστεύοντας αυτά που λέω, προσπαθώ να κάνω το "κουμάντο" μου (και με αντισυμβατικούς τρόπους - ως άλλος πολυμήχανος Οδυσσέας), λαμβάνοντας ως πιθανότατο δεδομένο τη διαμόρφωση συγκεκριμένων τέτοιων μελλοντικών συνθηκών, προκειμένου να μη βρεθώ προ εκπλήξεως την τελευταία στιγμή...Να μη σου πω ότι άργησα κιόλας καθότι το έβλεπα πριν δυόμισι χρόνια, αλλά αρνιόμουν κατά βάθος να το πιστέψω...Αυτά.-
Η αλήθεια πονάει, εγώ τα έλεγα και πριν δύο-δυόμισι χρόνια, αλλά με κράζατε τότε και στο τέλος με διέγραψε ο διαχειριστής (έγραφα με άλλο nick τότε). Τα λέγαμε και στο σχολείο, στις παρέες μαζί με άλλους δύο συναδέλφους και μας κράζανε όλοι ...Ο συνάδελφος Mathematician1977 καλά τα λέει, λοιπόν ...Υπάρχουν κάποιες πολύ συγκεκριμένες ειδικότητες που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα...Δεν καταλαβαίνω τί πάει να πει να μην παραπληροφορούμε και να μην τρομάζουμε τον κόσμο...Μιλάμε για το κοντινό μέλλον, κύριοι...συνάδελφοί σας είμαστε, όχι μπαμπούλες...προβληματιζόμαστε, δε στρουθοκαμηλίζουμε, ούτε αρκούμαστε σε διαβεβαιώσεις νεόκοπων πολιτικών μαθητευόμενων "μάγων"!! Έχουν χάσει πια, όλη την αξιοπιστία τους!!Παραπληροφόρηση δεν υφίσταται, διότι δεν έχω πληροφορίες, ποτέ δεν είχα, αλλά πάντα ήξερα να ερμηνεύω καλά την περιρέουσα ατμόσφαιρα!! Δηλώνω τις εκτιμήσεις μου...τα λέω τρία χρόνια τώρα...Εγώ πίστευα ότι είχα δει μπροστά μου, πριν τρία χρόνια, όλο το έργο, αλλά τώρα διαπιστώνω ότι υπάρχουν και extended bonus σκηνές...Damien, εσύ μπας και έχεις δει το making off? Πολλά πράγματα δεν ήταν στις προθέσεις της κυβέρνησης αλλά έγιναν όμως...θα γίνουν και άλλα...σιγά-σιγά...Από εδώ και πέρα το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα πλήξει κανείς!!Επίσης, καλό είναι να μην γράψω εδώ από που βλέπω αυτά που υποστηρίζω, τη συλλογιστική μου δηλαδή, διότι είμαι συνάδελφος...δε θέλω, δε μπορώ να πω...αφήστε το..Όμως, από μια πρότασή μου παραπάνω , υπονοώ έναν από τους λόγους...
Σωστα και λογικα ολα αυτα.Θα ηθελα απλως τη γνωμη σας πανω στο εξης: πως θα ξεπερασει το Υπουργειο τον σκοπελο του αφενος να μην θελει, μπορει και να μην χρειαζεται ενδεχομενως να διορισει στην Δευτεροβαθμια και αφετερου να ειναι υποχρεωμενο να το πραξει δεδομενου του γεγονοτος οτι αν προσφυγουν οι διοριστεοι ΑΣΕΠ στη Δικαιοσυνη ειναιν σιγουρο οτι θα δικαιωθουν;
Ο λογος που εκανα την παραπανω ερωτηση ηταν για να εξηγησω γιατι δεν πιστευω πως θα γινουν απολυσεις μονιμων.Και εξηγουμαι:δεν ειναι επειδη μας αγαπανε.Απλα οταν πρεπει σε 1,2 η 42 χρονια να διορισεις καποιους θες δε θες, δεν γινεται απο την αλλη μερια να απολυσεις.Κατα τα αλλα, συμφωνω απολυτως. Υπαρχει σχεδιο και πρεπει ολοι να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα.Δεν ειναι τυχαιο οτι απο ολα τα κακως κειμενα σε αυτη τη χωρα που ηθελαν ξεβρωμισμα, ξεκινησαμε την "καθαρση"απο τους σιχαμερους τεμπεληδες αποσπασμενους καθηγητες..
Παράθεση από: mariefrance στις Μαΐου 06, 2010, 07:07:24 pmΟ λογος που εκανα την παραπανω ερωτηση ηταν για να εξηγησω γιατι δεν πιστευω πως θα γινουν απολυσεις μονιμων.Και εξηγουμαι:δεν ειναι επειδη μας αγαπανε.Απλα οταν πρεπει σε 1,2 η 42 χρονια να διορισεις καποιους θες δε θες, δεν γινεται απο την αλλη μερια να απολυσεις.Κατα τα αλλα, συμφωνω απολυτως. Υπαρχει σχεδιο και πρεπει ολοι να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα.Δεν ειναι τυχαιο οτι απο ολα τα κακως κειμενα σε αυτη τη χωρα που ηθελαν ξεβρωμισμα, ξεκινησαμε την "καθαρση"απο τους σιχαμερους τεμπεληδες αποσπασμενους καθηγητες..Δεν είναι όλοι οι αποσπασμένοι τεμπέληδες, γι αυτό ας μη γενικεύουμε. Έχω φίλους εκπαιδευτικούς αποσπασμένους στο παιδαγωγικό ινστιτούτο, και σας πληροφορώ ότι δεν έχουν ούτε το προνομιακό ωράριο εργασίας, ούτε τις προνομιακές διακοπές των εκπαιδευτικών στα σχολεία.Συμφωνώ ότι δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις μονίμων εκπαιδευτικών, για τον ίδιο λόγο που δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο χώρο των γιατρών. Αυτά...