0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποια θα ειναι τα κριτηρια των απολυσεων; Τι εχετε ακουσει; Εχει να κανει και με την αξιολογηση που ξεκινα απο Σεπτεμβρη;
Μα, αυτό ακριβώς είναι το περίεργο της υπόθεσης. Για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης αποφάσισαν ότι θα βοηθηθούν, αν χρειαστεί, μόνο από την ΕΚΤ. Για εμάς έκριναν ότι πρέπει να συμμετάσχει και το ΔΝΤ. Τώρα για το γιατί, μπορεί να σκεφθεί ο καθένας πολλά σενάρια, αλλά δεν έχει νόημα να τα καταγράψουμε, γιατί κανείς δεν ξέρει τι παίζει πραγματικά στο παρασκήνιο.Δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για το τι λέει το σύνταγμα σχετικά με τις απολύσεις, γιατί ούτως ή άλλως παίζει μεγάλο ρόλο η ερμηνεία που δίνεται στις διατάξεις κάθε φορά από τους ιθύνοντες ανάλογα με τις διαθέσεις τους. Π.χ το σύνταγμα απαγόρευε τη μονιμοποίηση συμβασιούχων, αλλά στο παρελθόν βρήκαν τρόπο να μονιμοποιήσουν συμβασιούχους με τη μοριοδότηση του 50% στις προκηρύξεις.Γενικά πάντως διαφωνώ με τον τίτλο του topic, γιατί μου ηχεί σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξη για την πορεία των πραγμάτων και θεωρώ ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, αλλά από την άλλη και η τρομολαγνεία δεν προσφέρει θετικές υπηρεσίες.
Αφού λοιπόν διαβάσετε για το ασφαλιστικό , το τι μέτρα περνούν κάτω από το τραπέζι απαντήστε μου σε μια και μοναδική ερώτηση ¨Ποια η διάφορα του Γιωργάκη από τον Παπαδόπουλο?Μην μπαίνετε στο κόπο .... ΚΑΜΙΑΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ κριμένη πίσω από τη Λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους , πριν είναι πολύ αργά
Το ότι πρέπει να καεί το μπουρδελο η βουλή, είναι συμβολικό για όλους εκείνους που καταχράστηκαν τον κόπο σου , το κόπο μας Νομίζω ότι εθελοτυφλείς μπροστά στα δρώμενα Όλα δείχνουν πως πάνε να ισοπεδώσουν τα πάντα Με το έτσι θέλω ... Και κάνε το κόπο να το διαβάσεις το τι ψηφίσαν και μετά μιλάμε...αν έχεις καμία απορία, το συζητάμε είπαμε να αλλάξουμε, αλλά όχι να γίνουμε και μαλακέςΛες ότι αλλάζουμε τον Γιωργάκη σε τρία χρόνια, μπορεί όμως και να μην προλάβουμε γιατί πλέον θα έχουν κάνει ειδικό εκλογικό νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους η το να νοθεύσουν το αποτέλεσμα σου λέει κάτι?Είναι καλύτερα να μην είσαι τόσο μα τόσο αθώα