0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην εποχή του παππού μου, η δασκάλα έλεγε στα παιδάκια, μαζί με τα βιβλία τους, κάθε μέρα να φέρνουν και ένα κούτσουρο για τη σόμπα της τάξης....Εκεί γυρίσαμε...στην ελλάδα των μνημονίων... ξεφτιλισμένο κράτος-οπερέτα....
Νομίζω τα αερόθερμα που έχουμε τα χρησιμοποιούν στα εργαστήρια. Δεν θα μπω μέσα για μάθημα αν δεν έχει θέρμανση. Δεν είμαστε ζώα στο σταύλο.
Συμφωνώ στο ότι δεν είμαστε ζώα σε στάβλο, αλλά αν δεν έχει θέρμανση θα αρνηθείς να κάνεις μάθημα και θα φύγεις; Δε νομίζω.
Και πως να το διαχειριστώ δηλ; Εντάξει μια πρώτη συζήτηση, εντάξει και η δεύτερη αλλά αν δεν πάει άλλο;
Επίσης, το ρεύμα το πληρώνει το Κράτος οπότε that's cool! PS ένα αερόθερμο ζεσταίνει μέχρι 60 τμ περίπου (στο high setting αν το βάλετε βέβαια για 2-3 ώρες συνεχόμενα!).
Είναι Εσπερινό. Φοιτούν κυρίως ενήλικες. Δεν έχουμε σύλλογο γονέων. Δεδομένων των συνθηκών η χιονοδρομική σχολή πιο λογικό μου ακούγεται. Κάποτε έφερνε ένας μαθητής αερόθερμο για την τάξη του. Εγώ θα πρέπει να το περιφέρω από τάξη σε τάξη και από όροφο σε όροφο. Επίσης το σχολείο είναι