0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε αυτο λεω το κορμι σου σε εναδιαφερει μονο να φαει και να πιει, δεν σκεφτεσαι το φανταρο και θες να δυνοπαθησει επειδη υπηρετει σε πολη, ενω υπηρετησες στην πινεζα. Λες και ησουν ο μοναδικος που πηγες./
Για αυτο ως Ελλαδα θα καταστραφουμε. Καλα μην το χαλας τωρα με τα στρατιωτικα ποσο μας νοιαζουν εδω μεσα
Διαβασε τι γραφω και μην αχολιαζεις ποιος ειναι ασχετος ή όχι. Δεν θα μποω σε αντιπαραθεση με ενα αγνωστο ψευδωνυμο που απλα περναει δυσκολα ψυχολογικα αυτη την ωρα
ΠΟΙΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ? ΜΟΝΙΜΟΙ ΗΤΑΝ. ΞΥΠΝΑ!!! Τα φίδια περφουμάρονταν για την έξοδο τους...Όντως η Σίτηση των Αναπληρωτών ήταν το Πρόβλημα που έπεσε έξω η Ελλάδα.Είχα δει σε ταινίες την έννοια της "Ιδρυματοποίσης", αλλά αναφερόταν σε φυλακές. Τελικά ισχύει και αλλού...
Αυτο ρε σου εβαζαν να βλεπεις εσυ, για να νομιζεις οτι δουλευουν οι μονιμοι. Ηταν βιτρινουλα. Ασε δεν το χεις με το στρατο
Έλα ΚΨΜ ήσουν?
Καταρχην δεν συγκρινω τον ιδωτικο τομεα. Και επιπλεον μπες σε τμημα μηχανολογιας σε επαλ τουριστικου νησιου, κανε μαθημα 23 ωρες και αν δεν βγεις με ψυχολογικα ελα πες μου. εννοειται υπαρχουν και καλα επαλ.Αλλα επειδη αυτο ειναι μια καραμελιτσα που χουν καποιοι που δεν εχουν δουλεψει στον ιδιωτικο τομεα θα σας πω τα εξης μιας και δουλευα 8 χρονια εκει και μαλιστα στα χρονια της κρισης,Πρωτον συγκρινετε μισθους με τον ιδιωτικο τομεα σε ασχετα επαγγελματα. Συνηθως αυτοι οι μισθοι αντιστοιχουν σε ανειδικευτους εργατες.Εγω προσωπικα που δουλευα 8 χρονια στην ειδικοτητα του πτυχιου μου στον ιδιωτικο οι μισθοι το μηνα αγγιζαν τα 1200 και 1600 ευρω καποιες φορες. Στον ιδιωτικο εξαρταται παντα σε τι ποστο εισαι. και πιστεψε με αυτος που θελει να ανεβει ποστο θα ανεβει. Ενω στο δημοσιο και να θες δεν ανεβαινεις.ΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟ. και επαναλμβανω πολλοι στον ιδιωτικο δεν θα αντεχαν ουτε 1 ωρα σε κατι ωραια σχολεια. Αλλα και παλι συγκρινουμε ανομια πραγμΑΤΑ.Ενολιγοις στον ιδωτικο, ο υπαλληλος που ειναι χρησιμος και εξειδικευμενος και σπιρτο ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΜΟΙ
Να πω για το φαγητο οτι ενας ανδρας δυσκολα θα κατσει να μαγειρεψει σε καθημερινη βαση...αρα θα καταφυγει στο σαντουιτσ την πιτσα τα σνακ ολα τα βλαβερα δηλαδη...μια λεσχη εχει προγραμμα που καθοριζεται απο διατροφολογο συνηθως...
ΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟ. και επαναλμβανω πολλοι στον ιδιωτικο δεν θα αντεχαν ουτε 1 ωρα σε κατι ωραια σχολεια.
Σειρά σου έχω λύση, παραιτήσου και αντε να βρεις την πραγματική δουλεια που ειχες...επαιρνες 1600 και προτιμας τα 700?Ουτε θα εχεις τον καθε αγυρτη να λέει πληρωνουμε τεμπεληδες δημοσιους υπαλληλους ουτε θα εχεις αναγκη κανεναν πολιτικό.
mks 75 πρεπει να εχεις τεραστιο ποθο για να διοριστεις, ευχομαι να πραγματοποιηθει. Μονο προσεξε τη πινεζα ως περιοχη διορισμου
Μόνο εσύ έχεις δουλέψει ιδιωτικό τομέα? Αυτά τα που γράφεις δεν στέκουν.... Αφορισμοί είναι ...Επειδή δούλεψα σε μεγάλη Εταιρεία Ιδιωτικού Τομένα-> Ύστερα Ιδιωτικό Σχολείο και είδα τι κάτεργα είναι , αποφάσισα και γω το 2008 να μπω δημόσιο.Δεν πιστεύω να συγκρίνεις τα 560 και σε βάρδιες + Σάββατα με τον Δημόσιο Τομέα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα .....