0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον δεν έγινε καλό προμόσιον της επιστολής, οι 370 και κάτι ψιλά είναι τραγικά λίγες υπογραφές. Ίσως εσεις που έχετε φβ θα έπρεπε να το είχατε προωθήσει περισσότερο. Αν είναι να πάει στον υπουργό καλύτερα να μην φανούν οι υπογραφές. Δε θα μας πάρει στα σοβαρά. Αν είχαν μαζευτεί κανα 5 χίλιαρο θα έκανε αίσθηση.
Εν τω μεταξύ απ τα 3 σχολεία που πάω, μόνο το 1 μου προωθεί μέιλ οπότε και πάλι είναι αμφίβολο πόσοι θα ενημερωθούν. Υποθέτω υπαρχουν κι αλλα σχολεία που δεν ενημερώνουν. Πάντως είναι πολύ καλή ιδέα, όλο και κάποιοι θα το μάθουν.
http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82sikat εδώ έχει τα μέιλ των Δ. Πρωτοβαθμιας. Θα το έκανα εγώ αλλα έχω αναλάβει κατι και πρέπει να το τελειώσω μέχρι το βρα΄δυ. Δεν εχω καθόλου χρόνο. Να περιμένουμε μερικές μερες ναι.
Πάντως εσύ το δήλωσες δημόσια στο μοναδικό σχόλιο της επιστολής μας στο alfavita. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτε, λες:http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/epistoli-pros-ton-ypoyrgo-paideias-proslipsi-monimoy-ekpaideytikoy-prosopikoy-staΠιστεύω ότι κάποιοι βολεύεστε στην υπάρχουσα κατάσταση. Να μην αλλάξει τίποτε, καλό είναι και το αναπληρωτιλίκι. Εμείς στην επιστολή λέμε να γίνουν διορισμοί για να λειτουργήσουν και τα σχολεία ομαλά και οι εκπαιδευτικοί να πάψουν να ταλαιπωρούνται ανά την Ελλάδα.
Έτερον εκάτερον, το ότι πιστεύω πως δε θα γίνουν διορισμοί για 10 χρόνια ακόμα, δε σημαίνει πως δε πρέπει να διαμαρτυρηθούμε γι αυτό.
Δηλαδή το σχόλιο σου στο alfavita βοηθάει στην προσπάθεια που γίνεται με την επιστολή? !!!!!!
Mηπως βοηθαει να χωνουμε το κεφαλι μας στην αμμο ...και να ζηταμε διορισμους που ειναι αδυνατο να γινουν λογω των μνημονιων που εχει δεσμευτει η χωρα? Γιατι δεν μιλας κατα μνημονιων ? Θα σου πω εγω διοτι... θελεις ευρω και αφου θες ευρω θα πεθανεις με την βαλιτσα στο χερι...
Δεν είμαστε πολιτικοί, αλλά εκπαιδευτικοί! Κι από τη στιγμή που δεν είμαστε, το μόνο που μας παίρνει να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε με κάποιους συγκεκριμένους τρόπους (και σαν την επιστολή και σαν κάποιους άλλους που έχουν γραφεί κατά καιρούς). Και φυσικά δεν μας αρέσει όχι μόνο να γυρίζουμε με μια βαλίτσα στο χέρι κάθε χρονιά, αλλά ούτε η αναπλήρωση αυτή καθαυτή αντιπροσωπεύει τους κόπους μας, ούτε μας αξίζει! Γι' αυτό και κάνουμε κάποιες προσπάθειες, γιατί δε θέλουμε να συναινέσουμε σ' αυτό το αδιέξοδο!
Το μνημονιο ειναι σαφες για τους διορισμους ...τι δεν καταλαβαινεις? Η απουσια κριτικης για τα μνημονια στην επιστολη σας ειναι δεικτικη το τι θελετε...θελουμε να διοριστουμε αλλα με το ευρω στην τσεπη...τα υπολοιπα του τυπου "Δεν ειμαστε πολιτικοι" ειναι υποκρισιες...