0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά σας,θα αναλάβω ένα παιδί β γυμνασίου που έχει μήνει φυσκή και χημεία,ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος ποια είναι η ύλη για το Σεπτέμβρη,τι θέματα βάζουν,αν εξετάζουν και προφορικά.ευχαριστω!
Την ύλη την καθορίζει ο διδάσκων του κάθε σχολείου. Το μαθητή σου θα ρωτήσεις για την ύλη.Τα θέματα είναι στην ίδια λογική και μορφή με εκείνα του Μαΐου-Ιουνίου.Προφορικά εξετάζονται μόνο οι έχοντες δυσλεξία ή κάποιο άλλο μαθησιακό πρόβλημα. Οι υπόλοιποι... κόλλα αναφοράς και στυλό!
Ισχύει το 3/5 για το Γυμνάσιο και το 2/3 για το Λύκειο
Στο γυμνάσιο η εξεταστέα ύλη είναι τα 3/5 της διδαχθείσας εφόσον η διδαχθείσα δεν είναι λιγότερη από το μισό της διδακτέας.Κι εγώ σε γυμνάσιο είμαι και όλοι οι συνάδελφοι έτσι έχουμε ορίσει την ύλη.
Παράθεση από: pony30 στις Μαΐου 05, 2010, 04:14:18 pmΣτο γυμνάσιο η εξεταστέα ύλη είναι τα 3/5 της διδαχθείσας εφόσον η διδαχθείσα δεν είναι λιγότερη από το μισό της διδακτέας.Κι εγώ σε γυμνάσιο είμαι και όλοι οι συνάδελφοι έτσι έχουμε ορίσει την ύλη.Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις ένα παράδειγμα παρουσιάζοντας τη διδακτέα ύλη ενός μαθήματος και κατόπιν την εξεταστέα με την μέθοδο αυτή των 3/5;