*

Αποστολέας Θέμα: Προσφυγή υπέρ της διατηρησης των πινακων αναπληρωτών μεταβατικής περιόδου  (Αναγνώστηκε 28362 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gia 96

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η κακή εκπαίδευση, χειρότερη της αγραμματοσύνης
    • Προφίλ
τουλάχιστον δεν κρύβεις τις προθέσεις σου..δεν σε ενδιαφέρει το αναπληρωτιλίκι αλλά επειδή ενδιαφέρει άλλους και θα εξακολουθούν ,προς μεγάλη σου απογοήτευση, να πηγαίνουν, θα σε προσπεράσουν ,οπότε αφού δεν σε ενδιαφέρει,πρέπει τεχνηέντως να φρενάρεις και τους υπόλοιπους με πλαφόν, χαμηλούς συντελεστές και καθόλου δυσπρόσιτα...καθόλου συμφεροντολογικό και ανιδιοτελές 8)
Είμαι σίγουρη πως θα υπάρχουν πάντα άτομα που θα πηγαίνουν αναπληρωτές, γιατί δεν τους "παίρνει", δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι άλλο (διορισμό) και γιατί βλέπουν τα πράγματα κοντόφθαλμα κι όχι συλλογικά!
Αλλά εσύ πώς ξέρεις ότι εγώ δεν πηγαίνω αναπληρώτρια; Από πού εξάγεις τέτοιο συμπέρασμα; Εγώ μιλώ για το ότι είναι αδύνατο να πηγαίνει κάποιος αναπληρωτής για μια ζωή, καθώς δε συμφέρει με τίποτε ούτε από οικονομική, ούτε από προσωπική, ψυχική κλπ. άποψη! Εσύ ξέρεις ότι θα είσαι σε θέση να πηγαίνεις πάντα όπου κι όποτε σε καλούν αναπληρώτρια; Και να είσαι, όμως, πώς προδιαγράφεις ότι το Υπουργείο θα έχει πάντα την ίδια στάση και το ίδιο σκεπτικό ως προς τους αναπληρωτές; Μπορεί να κρίνει ότι το βολεύουν οικονομικά οι νεώτεροι (που φανερά θέλει να τους βάλει κι αυτούς για ψηφοθηρικούς λόγους στο παιχνίδι της αναπλήρωσης) κι εσένα να σε "πετάξει", αφού πρώτα σ' ευχαριστήσει! Κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει!
Επομένως, δε θέλω να "φρενάρω" κανέναν! Ο καθένας κρίνει και πράττει! Αλλά μη γράφεις αβάσιμα πράγματα, ειδικά όταν επίκεινται δικαστικές αποφάσεις, που θα φέρουν τα πάνω-κάτω! Και ειδικά, όταν δε με γνωρίζεις και δεν ξέρεις τι έχω περάσει στο χώρο της εκπαίδευσης!
Οι άνθρωποι σπεύδουν να ασκήσουν κριτική, για να μην κριθούν οι ίδιοι!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος proypiresia

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Είμαι σίγουρη πως θα υπάρχουν πάντα άτομα που θα πηγαίνουν αναπληρωτές, γιατί δεν τους "παίρνει", δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι άλλο (διορισμό) και γιατί βλέπουν τα πράγματα κοντόφθαλμα κι όχι συλλογικά!
Αλλά εσύ πώς ξέρεις ότι εγώ δεν πηγαίνω αναπληρώτρια; Από πού εξάγεις τέτοιο συμπέρασμα; Εγώ μιλώ για το ότι είναι αδύνατο να πηγαίνει κάποιος αναπληρωτής για μια ζωή, καθώς δε συμφέρει με τίποτε ούτε από οικονομική, ούτε από προσωπική, ψυχική κλπ. άποψη! Εσύ ξέρεις ότι θα είσαι σε θέση να πηγαίνεις πάντα όπου κι όποτε σε καλούν αναπληρώτρια; Και να είσαι, όμως, πώς προδιαγράφεις ότι το Υπουργείο θα έχει πάντα την ίδια στάση και το ίδιο σκεπτικό ως προς τους αναπληρωτές; Μπορεί να κρίνει ότι το βολεύουν οικονομικά οι νεώτεροι (που φανερά θέλει να τους βάλει κι αυτούς για ψηφοθηρικούς λόγους στο παιχνίδι της αναπλήρωσης) κι εσένα να σε "πετάξει", αφού πρώτα σ' ευχαριστήσει! Κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει!
Επομένως, δε θέλω να "φρενάρω" κανέναν! Ο καθένας κρίνει και πράττει! Αλλά μη γράφεις αβάσιμα πράγματα, ειδικά όταν επίκεινται δικαστικές αποφάσεις, που θα φέρουν τα πάνω-κάτω! Και ειδικά, όταν δε με γνωρίζεις και δεν ξέρεις τι έχω περάσει στο χώρο της εκπαίδευσης!
εσύ βλέπεις συλλογικά το θέμα; που θες να ψαλιδιστούν οι κόποι των αναπληρωτών; το συλλογικό που κολλάει με αυτό που θες; απλά ποντάρεις στον αναδρομικό διορισμό σου και με αυτό το σιγουράκι πορεύεσαι..

Αποσυνδεδεμένος CBK

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Παιδιά δεν χρειάζονται εντάσεις.
Ας περιμένουμε με καρτερικότητα και ψυχραιμία την απόφαση του ΣτΕ που θα ξεκαθαρίσει τα πάντα. Είτε με προυπηρεσία είτε με επιτυχία ΑΣΕΠ είτε και μα τα δύο, όλοι μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από την εφαρμογή της νομιμότητας στον κλάδο μας, που τόσο μας έχει λείψει. Χειρότερα δεν γίνεται. Σε λίγο, με τρίτεκνους, ιδιωτικούς, ειδικής και δεν ξέρω και εγώ ποιόν άλλο δεν θα υπάρχουμε έτσι κι αλλιώς στην εκπαίδευση. Το ΣτΕ είναι η τελευταία μας ελπίδα, μη σκάβουμε μόνοι μας το λάκκο μας.

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Παιδιά δεν χρειάζονται εντάσεις.
Ας περιμένουμε με καρτερικότητα και ψυχραιμία την απόφαση του ΣτΕ που θα ξεκαθαρίσει τα πάντα. Είτε με προυπηρεσία είτε με επιτυχία ΑΣΕΠ είτε και μα τα δύο, όλοι μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από την εφαρμογή της νομιμότητας στον κλάδο μας, που τόσο μας έχει λείψει. Χειρότερα δεν γίνεται. Σε λίγο, με τρίτεκνους, ιδιωτικούς, ειδικής και δεν ξέρω και εγώ ποιόν άλλο δεν θα υπάρχουμε έτσι κι αλλιώς στην εκπαίδευση. Το ΣτΕ είναι η τελευταία μας ελπίδα, μη σκάβουμε μόνοι μας το λάκκο μας.
ενώ με πλαφόν στις προϋπηρεσίες δεν σκάβουμε το λάκκο μας; πιο μαζόχα κλάδο δεν έχω ξαναδεί!!! να συναινεί στο πέταμα των κόπων του

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος CBK

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μαζόχες είναι όλοι αυτοί που ζουν σαν παρίες και περιπλανώμενοι εδώ και χρόνια, πηγαίνοντας από δω και από εκεί για τρεις και εξήντα ευτελίζοντας όλο τον κλάδο και τραβώντας όλους τους συναδέλφους στο πάτο.Σαρανταρίσατε και ακόμη πιστεύετε τα παραμύθια της συλλογής προϋπηρεσίας.

Αποσυνδεδεμένος CBK

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Σε κανένα άλλο κλάδο δεν συμβαίνουν αυτά. Ακόμη και αστυφύλακες που είναι μόνιμοι , με περισσότερα λεφτά αν τους ταλαιπωρήσουν λίγο παραιτούνται, Αλλά εσείς μάλλον θέλετε να γίνεται κοσμοκαλόγεροι, πιστά σκυλιά του συστήματος. 20 χρόνια κουτάκια και προσευχές το καλοκαίρι μη χάσουμε το όνειρο για το δημόσιο.

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Σε κανένα άλλο κλάδο δεν συμβαίνουν αυτά. Ακόμη και αστυφύλακες που είναι μόνιμοι , με περισσότερα λεφτά αν τους ταλαιπωρήσουν λίγο παραιτούνται, Αλλά εσείς μάλλον θέλετε να γίνεται κοσμοκαλόγεροι, πιστά σκυλιά του συστήματος. 20 χρόνια κουτάκια και προσευχές το καλοκαίρι μη χάσουμε το όνειρο για το δημόσιο.
δεν είμαστε μαζόχες παλεύουμε με το 36μηνο εσύ είσαι μόνιμος ή αναπληρωτής;

Αποσυνδεδεμένος mks75

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
δεν είμαστε μαζόχες παλεύουμε με το 36μηνο εσύ είσαι μόνιμος ή αναπληρωτής;

Οχι μαζοχες δεν ειστε...αλλα μαλλον αιθεροβαμονες αν περιμενετε να δικαιωθει το 36μηνο...

Αποσυνδεδεμένος gia 96

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
εσύ βλέπεις συλλογικά το θέμα; που θες να ψαλιδιστούν οι κόποι των αναπληρωτών; το συλλογικό που κολλάει με αυτό που θες; απλά ποντάρεις στον αναδρομικό διορισμό σου και με αυτό το σιγουράκι πορεύεσαι..
Εσύ θέλεις να συνεχίσεις να πορεύεσαι με το "σιγουράκι" της προυπηρεσίας, γιατί έτσι είχες μάθει! Αν είχες επιτυχία σε γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ, δε θα έγραφες τέτοια και δε θα καταφερόσουν έτσι εναντίον όσων έχουν δυο και τρεις επιτυχίες! Άντε να 'χεις "πιάσει" τη βάση στον κλάδο σου, αλλά βλέπεις αυτό δεν σου είναι αρκετό και θέλεις να ακυρώσεις το διάβασμα, τα ξενύχτια, τις επιτυχίες (και για να μην ξεχνιόμαστε τα μεταπτυχιακά, διδακτορικά δεύτερα πτυχία) των άλλων συναδέλφων! Τέτοιο συλλογικό πνεύμα σε διακρίνει!
Προφανώς και δε θέλω να ψαλιδιστούν οι κόποι κανενός, αρκεί, βέβαια, να μην ονομάζουμε κόπους τις εξυπηρετήσεις, τα "μέσα", τις διασυνδέσεις και την ευνοική μεταχείριση μερικών μόνο, που αυτή τη στιγμή ψάχνουν κάτι για να στηριχτούν στους ήδη ξεπερασμένους τρόπος επιλογής και πρόσληψης εκπαιδευτικών. 

Αποσυνδεδεμένος gia 96

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Μαζόχες είναι όλοι αυτοί που ζουν σαν παρίες και περιπλανώμενοι εδώ και χρόνια, πηγαίνοντας από δω και από εκεί για τρεις και εξήντα ευτελίζοντας όλο τον κλάδο και τραβώντας όλους τους συναδέλφους στο πάτο.Σαρανταρίσατε και ακόμη πιστεύετε τα παραμύθια της συλλογής προϋπηρεσίας.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος gia 96

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Χαίρω πολύ πρέπει να γίνουν διορισμοί. Μιλάμε με το δεδομένο ότι δε γίνονται. Το επιχείρημα σου όμως δεν είναι ότι αυτοί επιλέγονται με αντισυνταγματικό τρόπο. Είναι ότι είναι άχρηστοι (δεν αποδεικνύεται) και ότι εμείς είμαστε πιο ικανοί (πάλι δεν αποδεικνύεται. Η επιτυχία στο διαγωνισμό είναι ένδειξη, όχι απόδειξη) και ότι δουλεύουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, που επίσης δεν είναι επιχείρημα, γιατί το ίδιο θα μπορούν να πουν για σένα στο μέλλον. Το μόνο επιχείρημα είναι ότι οι προσλήψεις ενδεχομένως γίνονται με αντισυνταγματικό τρόπο, που θα το κρίνει στο ΣτΕ στην απόφαση του. Το ποιος είναι ικανός ή όχι να εργαστεί δε θα το κρίνει κανένας μας. Τον τρόπο επιλογής μπορούμε να κρίνουμε, αλλά αρμόδιο είναι το ΣτΕ.
Ασφαλώς και οι προσλήψεις αναπληρωτών, ακόμη και οι διορισμοί τόσων και τόσων εκπαιδευτικών, τόσα χρόνια γίνονταν με αντισυνταγματικό τρόπο, από τη στιγμή που προσλαμβάνονται όσοι έχουν τεράστιες προυπηρεσίες από ιδιωτικά, από ενισχυτική, ΠΔΣ, όσοι είναι πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, αλλά τίποτε άλλο! Και όλα αυτά φυσικά αντιβαίνουν στις αρχές της ισότητας και της αξιοκρατίας!
Αλλά μη γράφεις ότι τα υπόλοιπα που παραθέτω δεν είναι επιχειρήματα! Ποιος ικανός εκπαιδευτικός και καλός γνώστης του αντικειμένου που καλείται να διδάξει, σνομπάρει επιδεικτικά τόσους γραπτούς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ; Γιατί δεν πάει να εξεταστεί έστω μια φορά, έστω και για λόγους εγωισμού, να δείξει σε όλους πόσα ξέρει; Και μη μου πεις ότι ένας ΑΣΕΠ δε λέει τίποτε για την ικανότητα κάποιου ως εκπαιδευτικού, γιατί αυτόματα είναι σαν να ακυρώνεις και τις Πανελλαδικές! Όποιος ξέρει, γράφει, έστω τη βάση, ακόμη και με τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας των θεμάτων! Όποιος δεν ξέρει τι του γίνεται, γράφει κάτι οικτρά 20 και 25 στο γνωστικό και κάνει μετά τρίτο παιδί και πηγαίνει αναπληρωτής! Γιατί αυτό το σενάριο το έχω δει κατ' επανάληψη!
Ο τρόπος επιλογής και πρόσληψης (και κάποια στιγμή διορισμού) των εκπαιδευτικών επιβάλλεται να συμβαδίζει με τα αντικειμενικά προσόντα κάποιου και με τίποτε άλλο! Όλα τα άλλα γράφονται για να γράφονται!

xriana1

• Επισκέπτης
.....Οι άνθρωποι με εμμονές χρειάζονται τη βοήθεια όλων.........να τους λέμε παντα ναι...

Αποσυνδεδεμένος gia 96

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
.....Οι άνθρωποι με εμμονές χρειάζονται τη βοήθεια όλων.........να τους λέμε παντα ναι...
Αν θελεις μας λες σε ωρες εκπαιδευτικου προγραμματος πως ποσταρεις θεματα και αποψεις στο διαδικτυο;;;; (από δική σου απάντηση το πήρα, έτσι ακριβώς όπως το είχες γράψει, χωρίς τόνους, κόμματα κλπ. και στο αντιστρέφω το ερώτημα).

xriana1

• Επισκέπτης
.....στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινί....
υπαρχουν και οι κανονικες αδειες....αν εχεις εργαστει ....που δεν νομιζω θα το γνωριζες......αλλα ξεχασα η κοινωνια η ατιμη με τα βυσματα σου εκλεψε τη δοξα.......οχι οτι φταις κι εσυ που δεν εγραψες ποτε ενα βαθμο της προκοπης σε ασεπ και με μια δηλωση οπουδηποτε να εργαστεις......αλλα μαλλον δεν ειναι βιοποριστικα και τοσο αναγκαιο.........

υ.γ. στο ακυρο σεναριο μια στο.....τοσο ....να δουλευεις μην εκτιθεσαι σε ωρες σχολείου......ειναι αθλιο αυτο.....εκτος κι αν εισαι σε τοσο μαχιμο σχολείο......με μαχιμους εκπαιδευτικους επιτυχοντες ασεπ......βεβαιως-βεβαιως.....
καλό chat......καλό μαθημα ηθελα να πω......
καλημερες.....με αγωνιστικους χαιρετισμους......τυπου ασεπ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144