0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοιτα, στην αρχή το έκανα επαγγελματικά, τώρα όμως που θα γίνει ασεπ και θα πάρει 100.000 εκπαιδευτικούς μόνιμους θα το κάνω τζάμπα..εσύ θα ήσουν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ή αλλου κόμματος,πρόσεξε έχει σημασία τι θα μου απαντήσεις...γιατί αν είσαι κόμματος που δεν υποστηρίζει τον ασεπ δεν θα δεχόμουν έναν μη αξιοκρατικό διορισμό, χαριστικό...Εσύ συνέχισε να με παρακολουθείς, θα έχουμε τα ίδια οράματα ξέρεις...τηλεμεταφέρονται...και πρόσεξε θα μπερδευτούν με τα δικά σου οράματα και τις φωνές που ακούς..
Συνάδελφοι με βάση αυτήν την τροπολογία που ανακοίνωσε το υπουργείο για την σύνταξη πινάκων αναπληρωτών δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στους πίνακες ..άραγε στο υπουργείο δεν περιμένουν ή δεν ενδιαφέρονται για την απόφαση του ΣΤΕ..ποια είναι η άποψη σας;
Απο το 2015 επικαλούνται κάθε χρόνο την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων τον Σεπτέμβριο. Κάνουν παντού διορισμούς (Φωτογραφικούς) και κατα τα άλλα επικαλούνται την δύσκολη δημοσιονομική συγκυρία.Δυστυχώς στην χώρα μας δεν έχουμε συνταγματικό δικαστήριο. Άποψη μου είναι ότι και εμείς θα πάρουμε σειρά προστιθέμενοι στους χιλιάδες αδικηθέντες σε αυτήν την χώρα.Δεν εφαρμόζουν τον ψηφισμένο απο το 2010 νόμο και ανοιγοκλείνουν τους πίνακες, χαρίζουν αναδρομικά δυσπρόσιτα, ξεπλένουν τις αμαρτωλές προϋπηρεσίες, και γενικά κάνουν ότι γουστάρουν.Απλά να ξέρουν αυτοί που αυτή την στιγμή λύνουν και δένουν, καταπατώντας τους νόμους και το Σύνταγμα (Κανάλια , Διευθυντές , ΑΣΕΠ ...) ότι αν δεν "βολευτούν" τώρα , θα ξαναδούν εξουσία μετά απο 30 χρόνια.
Να φανταστείς χθές έμαθα στοn Αλί, τη μικρή μαϊμού που με συντροφεύει στα ταξείδια μου, να με φέρνει Portokali από τη πορτοκαλιά του γείτονα όταν του λέω Proypyresia.
Ανοιξιάτικη μελαγχολία των μικρών κυκλάδων....