0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς θέλουν και φέτος δικαιολογητικά για να αποδείξεις ότι και τα τρία παιδιά σου είναι ανήλικα ή ότι σπουδάζουν!Αν το μεγάλο παιδί σου γίνει 18 (και δεν σπουδάζει) ή γίνει 24 (εφόσον σπουδάζει) χάνεις την ιδιότητα της τρίτεκνης!
Δε νομίζω ότι προβλέπεται κάτι, αλλά όποια στιγμή ακόμα και μετά τις αιτήσεις αποκτήσει κάποιος την ιδιότητα του τρίτεκνου ή πολύτεκνου ενημερώνονται οι πίνακες. Κατά τον ίδιο τρόπο πιστεύω ότι παίρνοντας την παιδαγωγική επάρκεια είτε από την ΑΣΠΑΙΤΕ/μεταπτυχιακό, είτε από πτυχίο καθηγητικής σχολής, οι πίνακες θα ενημερωθούν πριν τις προσλήψεις της ειδικότητάς σας και θα βρεθείτε πιο ψηλά στον πίνακα. Αν και αυτό είναι προσωπικό μου συμπέρασμα, με βάση το τι γινόταν μέχρι τώρα, δεν ξέρω σίγουρα αν θα μπορούν να μεταβληθούν οι πίνακες του ΑΣΕΠ που θα συνταχθούν φέτος. Απλώς αυτό θεωρώ λογικό...
Συνάδελφοι καλησπέρα! Χρόνια πολλά!Στο φάκελό μου, στα κοινωνικά κριτήρια, ενώ εχω επιλέξει την επιλογή Τρίτεκνος δίπλα έχει ένα κόκκινο απαγορευτικο το οποίο γράφει ''ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ''. Ξέρει κανείς να μου πει γιατί; Αυτό σημαίνει ότι δε με έχουν ακόμα δηλωμένη ως τρίτεκνη;Έχω καταθέσει κανονικά ό,τι πιστοποιητικό ζήτησαν πέρυσι.
Αποδεικτικά της ιδιότητας της Τριτεκνίας:Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο εγγραφής.Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης αναζητείται αυτεπαγγέλτως από τη αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΠΕΘ με τη συμπλήρωση των σχετικών πεδίων στο ΟΠΣΥΔ. Ειδικότερα, επιλέγονται από τον εκπ/κό τα πεδία «Αριθμός Δημοτολογίου» και «Δημοτική Ενότητα», προκειμένου να διενεργηθεί η αυτεπάγγελτη αναζήτηση από την οικεία Δ/νση, ...Συμπλήρωσες τα σχετικά πεδία;Όπως και νάχει θάλεγα να στείλεις κι εσύ ένα πρόσφατο πιστοποιητικό (γνώμη μου)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ,ΤΟ ΣΑ