0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειμαι ΑΜΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΙΝ
Για να συνέλθουμε όλοι μας λίγο, που οι περισσότεροι έχετε "τρελαθεί" με τις αιτήσεις αναπληρωτών και ρωτάτε χίλια-δυο πράγματα, λες και απ' αυτήν την αίτηση εξαρτάται το παν, ......Και μετά σκοτωθείτε για τις αιτήσεις!
Συνάδελφοι εγώ έκανα την αίτηση μου για την ειδική αγωγή,δεν κατάλαβα πρέπει να ξανακάνω απο Δευτέρα,τι ακριβώς συμβαίνει με την νέα υπουργική απόφαση;
Για όσους έχουν αντίστοιχο θέμα να σας ενημερώσω τι έχω μάθει μέχρι τώρα:Κανείς δεν απαντούσε σε τηλέφωνα, ούτε Υπουργείο (στα τηλ που λέει η εγκύκλιος) ούτε διεύθυνση διαχείρισης φακέλου.Έτσι αποφάσισα να στείλω e-mail σε όλους και να ρωτήσω. Από ΟΠΣΥΔ μου απάντησαν ότι είναι θέμα υπουργείο να πάρω στα τηλ που αναφέρονται στην εγκύκλιο για την ειδικότητα μου.Από διεύθυνση διαχείρισης φακέλου μου απάντησαν να πάρω τηλέφωνο στη Διεύθυνση και να μου πουν τηλεφωνικά για το θέμα, ότι είναι δικής τους διαχείρισης θέμα.Από υπουργείο δεν απάντησαν.Αύριο θα επικοινωνήσω με διεύθυνση και βλέπουμε.Τα νεότερα λοιπόν αύριο.
Δε νομίζω ότι προβλέπεται κάτι, αλλά όποια στιγμή ακόμα και μετά τις αιτήσεις αποκτήσει κάποιος την ιδιότητα του τρίτεκνου ή πολύτεκνου ενημερώνονται οι πίνακες. Κατά τον ίδιο τρόπο πιστεύω ότι παίρνοντας την παιδαγωγική επάρκεια είτε από την ΑΣΠΑΙΤΕ/μεταπτυχιακό, είτε από πτυχίο καθηγητικής σχολής, οι πίνακες θα ενημερωθούν πριν τις προσλήψεις της ειδικότητάς σας και θα βρεθείτε πιο ψηλά στον πίνακα. Αν και αυτό είναι προσωπικό μου συμπέρασμα, με βάση το τι γινόταν μέχρι τώρα, δεν ξέρω σίγουρα αν θα μπορούν να μεταβληθούν οι πίνακες του ΑΣΕΠ που θα συνταχθούν φέτος. Απλώς αυτό θεωρώ λογικό...
Kαλημέρα. Να σε συμπληρώσω lasid. Επειτα από επικοινωνία με το Υπουργείο τουλ στον δικό μου κλαδο, μόλις βγουν οι προσωρινοί πίνακες, κανουμε ενστάσεις στον ΑΣΕΠ να διευθετήσει το θέμα και να προσμετρήσει ή όχι την παιδ επάρκεια μόλις ολοκληρωθεί. Ελπίζω να έχω βοηθήσει!
Ποτε αναμενεται η αποφαση του στε;Και τι ακριβως θα αφορα;