0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Τα μόρια όμως πως μετράνε;Εννοω της περιοχής όπως τα μόρια των σχολείων για τις μεταθέσεις.Η δεν μετράνε στο κεδδυ;
οπως και των σχολειων που εδρευει το κεδδυ
Δηλαδη αν για παράδειγμα δηλώσω Κεδδυ Χιου ότι μόρια έχει το σχολείο που είναι στη Χίο ;Αρα συμφέρει αναπληρωτής πλήρους στο
Να μην τροποποιήσεις τίποτε, άσε την αίτησή σου όπως είναι. Πήγα χθες στην Δευτ/θμια και μου είπε υπεύθυνα μια κυρία να στείλω το βιογραφικό μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: anapl/ekkl@minedu.gov.gr και μου είπε ότι προφανώς και θα τα κάνουν δεκτά, γιατί πως γίνεται να γνωρίζαμε από τον Απρίλιο αν θα δηλώσουμε τα Εκκλησιαστικά σχολεία ή όχι.Το έστειλα χθες και μου ήρθε μετά ένα e-mail που έλεγε ότι το μήνυμά μου ελήφθη. Θεωρώ λοιπόν πως όλα είναι Ο.Κ.Τώρα, αν δεν το κάνουν δεκτό εκεί που θα συνεδριάσουν αργότερα για τις προσλήψεις στα Εκκλησιαστικά, δεν έγινε και τίποτε το ανεπανόρθωτο!
Σωστα, αρκει να εισαι διατεθιμενος να πας στο
Τι Χίο τι
Συνάδελφοι έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με τις προσλήψεις Αναπληρωτών στις δομές ΔΥΕΠ. Θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα ή θα καθυστερήσουν;;; Διάβασα ότι θα γίνουν προσλήψεις ειδικοτήτων στη γενική εκπαίδευση (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια) την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, δεν είδα να έχει γίνει αναφορά στις δομές προσφύγων ΔΥΕΠ. Ευχαριστώ,
Καλησπέρα παιδιά!Στο τέλος της αίτησης πατάμε μόνο καταχώριση και οκ;
Ευχαριστώ πολύ Kasta!Ax petko με έκανες και γέλασα!!!!