PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Μαθήματα κατ'οίκον
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Επιπεδα Oxford Discover
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Επιπεδα Oxford Discover (Αναγνώστηκε 2384 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
stavroulix
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Επιπεδα Oxford Discover
«
στις:
Μαρτίου 23, 2017, 10:47:37 am »
Tweet
Μπορει να μου εξηγησει κάποιος σε ποια επίπεδα/τάξεις αντιστοιχουν τα βιβλια oxford discover?
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Επιπεδα Oxford Discover
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 15:08:22 »
Kalkapen
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Επιπεδα Oxford Discover
«
Απάντηση #1 στις:
Νοεμβρίου 29, 2018, 01:03:18 pm »
Καλησπέρα έστω και καθυστερημένα!
Φέτος αποφάσισα να δουλέψω τα Oxford Discover γιατί είχα βαρεθεί λίγο τα βιβλία που έκανα (θέλουμε κι εμείς τις αλλαγές μας) και έτσι πήρα το 4 για την τάξη C' και το 5 για την τάξη D (συμβουλεύτηκα τον αντιπρόσωπο του εκδοτικού γιατί κι εγώ δεν καταλάβαινα πώς πάνε τα επίπεδα).
Μέχρι στιγμής θεωρώ ότι τα βιβλία είναι πολύ καλά αλλά με μέτριους μαθητές μας παίρνει περισσότερο χρόνο να ολοκληρώσουμε τα κεφάλαια (και έχω αγχωθεί λίγο αν είναι εφικτό να βγει το βιβλίο μέσα στη χρονιά).
Κατά τ' άλλα τα βιβλία έχουν φοβερή εικονογράφηση, πολύ δυνατά κείμενα (με καλό λεξιλόγιο και εισαγωγή πιο δύσκολων λέξεων που συναντάμε σε μεγαλύτερα επίπεδα (ένα παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό, στο βιβλίο της C' βρίσκουμε λέξεις όπως speck και dwell για να καταλάβεις). Το καλό όμως είναι ότι εισάγονται σταδιακά και όχι πολλές τη φορά οπότε δεν είναι αποθαρρυντικό για τον μαθητή.
Ένα άλλο που επίσης μ' αρέσει είναι ότι τα βιβλία έχουν πολλές ασκήσεις writing (κυρίως σε επίπεδο μικρών προτάσεων) σε σχέση με άλλες εκδόσεις. Οπότε ενθαρρύνεται ο μαθητής να κάνει παραγωγή λόγου σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις.
Τα βιβλία δεν είναι exam-oriented αλλά για την ώρα είμαι πολύ ικανοποιημένη (αν και λίγο αγχωμένη για τον λόγο που προανέφερα).
Αν τα έχει δουλέψει και κάποιος άλλος, θα χαρώ πολύ να μοιραστεί την εμπειρία του!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Μαθήματα κατ'οίκον