0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα παιδιά μια ερωτηση,Αναφορικά με τις αναθέσεις ο ελεύθερος επαγγελματίας και ο ιδιωτικός υπάλληλος πλήρους ωραρίου μπορούν να πάρουν μεχρι 6 ωρες !Εγω που παίρνω επιδοτηση ελαιολάδου και εχω κανει έναρξη στην Εφορια σαν αγρότης τι γινεται σε αυτή τη περίπτωση ; Ευχαριστω
Όποιος έχει κάνει έναρξη στην εφορία, είναι λογικό ότι θεωρείται επαγγελματίας.
Συνάδελφοι να ενημερώσω ότι οι προσωρινοί πίνακες θα βγουν νωρίς. Οι οριστικοί πίνακες (μετα τις ενστάσεις) θα βγουν Σεπτέμβρη, όπου σύμφωνα με τις ανάγκες θα καλεστούν οι πρώτοι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την 21η Σεπτέμβρη...
http://www.oaed.gr/-/enemerose-gia-to-chrono-anarteses-ton-oristikon-pinakon-axiologeses-gia-ten-proslepse-ekpaideutikou-prosopikou-anapleroton-oromisthion-Συνάδελφε tomari τα έβλεπες πολύ καλά όλα αυτά για να είναι αληθινά όταν ενημερώναμε πριν κάποιες εβδομάδες... Τώρα απ ότι βλέπεις άρχισε να σαλεύει επιτέλους ο κοιμώμενος γίγαντας...
Η ερωτησή μου έχει να κάνει με το ποιοι θα προσληφθούν αρχικά ως αναπληρωτές!!!Πηγαίνουμε τον ΣΕΠΤΕΜ
Καλημέρα.Τα χαρτιά που στέλνουμε αξιολογούνται στις κατά τόπους περιφέρειες ή στα κεντρικά των επάς στην Αθηνα?
Καλησπέρα, Θα ήθελα αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που ανήκουν οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ (στην τυπική εκπαίδευση, μη τυπική, στη δευτεροβάθμια κ.α) και αν είναι εύκολο να με παραπέμψει και στον αντίστοιχο νόμο γιατί έχω κάποιο πρόβλημα με την αναγνώριση της προυπηρεσίας μου (στα ΙΕΚ μου την καταχωρούν στη μη τυπική). Ευχαριστώ