0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα.....δεν ξέρω γιατί δεν μπορω να ανοιξω το αρχείο.Δείχνει οτι δεν λειτουργει το win zip .Μπορεί κάποιος συνάδελφός να με εξυπηρετήσει να μου στείλει ,έστω σε προσωπικό μήνυμα,τον οριστικό πίνακα απο κεντρικη Μακεδονία,.......ειδικότητα Πέ 12-17 Μηχανολόγων?
ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ
Εψαξες στο pde? Τα είχα βάλει όλα.
Ψαξε εδω https://diavgeia.gov.gr/search?query=organizationUid:%2299219675%22&fq=signerUid:%22100011948%22&sort=recent&page=0 Τις αποφασεις τις υπογραφει η Καραμεσίνη. Ειναι πολλες θελει ψαξιμο, πηγαινε αρκετα πισω ομως, πανω κατω στην 100η σελιδα.
Για το εργαστήριο και τη θεωρία ΗΗΣΑ (Ηλεκτρικό και Ηλεκτρονικό Σύστημα Αυτοκινήτου) ποιος προηγείται:ΤΕ Μόνιμοι; ΠΕ 17 -12 (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ) με περισσότερα μόρια;ή ΠΕ18 Οχημάτων με λιγότερα μόρια;Οεοεοοοοο πώς πάει;
Εργαστήριο ο ΤΕ μόνιμοςΑκολουθεί ο ΠΕ18 και μόνο αν δεν υπάρχει το παίρνει ο ΠΕ17 (κι ας έχει 0 μόρια ο 18αρης)Θεωρία ο ΠΕ18 και μόνο αν δεν υπάρχει την παίρνει ο ΠΕ17 (κι ας έχει επίσης 0 μόρια)Όταν εμεις φωνάζαμε για κάποιες απαράδεκτες αποφάσεις αναθέσεων, οι περισσότεροι ούτε καν μπήκαν στη διαδικασία να τις διαβάσουν... Θα γίνουν κι άλλα πολλά τέτοια παράλογα στη μαγική χώρα της ψαροκώσταινας... Καλά κουράγια.
Μάλιστα δλδ οι ΠΕ18 προηγούνται το κέρδισαν αυτό το μάθημα παρόλο που με βάση τις περυσινές αναθέσεις τους βάζει μαζί με τους ΠΕ17 χωρίς καμία διευκρίνηση. Δλδ αυτό είναι γραμμένο σε κάποια νεότερη απόφαση ή έρχεται με τις εσωτερικές διευκρινηστικές οδηγίες για τις αναθέσεις στα σχολεία;