0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9C%CE%99%CE%964691%CE%A92-%CE%95%CE%9F%CE%9D?inline=true
Οσοι έχουν πρώτη ανάθεση τα μαθήματα επιλέγονται με βάση τα μόρια ανεξάρτητα από τον πίνακα . Οι πρώτοι ΠΕ και ΤΕ μάλλον έχουν τα περισσότερα μόρια .
Παιδιά απαντήστε μου στο εξής γιατί πάω να τρελαθώ.Είμαι πρώτη στον κλάδο (ΠΕ 18.16) μου και ο διευθυντής, σήμερα μου αναφέρει ότι δεν προτίθεται να μου δώσει καμιά ώρα, γιατί θα τις δώσει όπως αναφέρει στους γεωπόνους και δασολόγους που στην κατηγορία τους κατέχουν περισσότερα μόρια από εμένα, αλλά ανήκουν σε άλλη ΠΕ κατηγορία. Εφόσον υπάρχει Α ανάθεση στην ειδικότητα ΠΕ 18.16 και είμαι πρώτη στα μόρια της κατηγορίας μου, έχει το νόμιμο αυτό δικαίωμα. Υπάρχει κάπου η απόφαση υπ΄αριθμ. 1522/29/7-6- 2016 που να ορίζει με ποια κριτήρια υπάρχει προτεραιότητα στις Α ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ?
Α' ανάθεση έχουν οι πτυχιούχοι κλάδου ΠΕ18.16 μόνο στα μαθήματα Τεχνολογία Υλικών και Τεχνολογία Ξυλουργικών Μηχανημάτων της ειδικότητας Ξυλουργών Επιπλοποιών. Αν έχεις περισσότερα μόρια από εκπαιδευτικούς που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ14.05, τότε ο διευθυντής οφείλει να αναθέσει τη διδασκαλία τους σε εσένα.
Σε ποιο εδάφιο αυτού θεωρείται ότι ανήκει η περίπτωση μου?Στην 10 περίπτωση? Γιατί δεν αναφέρεται κάπου σε όλο αυτό που το έχω χιλιοδιαβάσει, κριτήριο επιλογής μεταξύ δύο διαφορετικών ειδικοτήτων που παίρνουν Α ανάθεση.Υπάρχει μόνο στο εδάφιο 10, για ειδικότητες διαφορετικών κλάδων. "Οι κλάδοι και οι ειδικότητες που περιγράφονται για την Α΄ και
Αφού Α ανάθεση έχουμε και οι ΠΕ18.16 και οι ΠΕ14.05. Σε ποιο σημείο της απόφασης αναφέρεται αυτό που λες παραπάνω?Εφόσον δεν αξιολογούμαστε στον ίδιο πίνακα αλλά σε ξεχωριστούς και εκτός αυτού είμαστε στην Α ανάθεση και οι δύο ειδικότητες, δεν θα μπορούσε να αναθέσει συνδιδασκαλία ή μοίρασμα ωρών και στους δύο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ναι, είναι ο ΠΕ 14.05 πιο πάνω στα μόρια.
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρησω, αλλά ο διευθυντής έπραξε απολύτως σωστά. Από την στιγμή που υπάρχουν εκπαιδευτικοί διαφορετικού κλάδου που έχουν Α' ανάθεση το ίδιο μάθημα, η σειρά προτεραιότητας καθορίζεται από τα μόρια που συγκεντρώνουν, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις για τις οποίες έχουν υπάρξει διευκρινίσεις!Συνδιδασκαλία σε μαθήματα που δεν είναι εργαστηριακά δε δικαιολογείται!