0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπαρχουν κι οι φορεις εκτος όμως...
Οι φορείς εντός είναι ως κατηγορία σχετικοί με την εκπαίδευση.Οι φορείς εκτός είναι κατά βάση άσχετοι με εκπαίδευση και πρέπει να είναι οι τελευταίοι, γιατί δεν νοείται μια υπηρεσία πρώτα να καλύπτει τις ανάγκες άσχετων υπηρεσίων και στο τέλος τον εαυτό της.
με αυτη τη λογικη λοιπον θα επρεπε να μην προσλαμβανονται εκπαιδευτικοι για να καλύπτουν τα κενα στα σχολεια να μην αποσπώνται εκπ/κοι σε φορεις κ γραφεια αλλά αποφοιτοι σχολων δημοσιας διοικησης... ελα πεστο εκει δε θες να καταληξεις?
Όχι δεν είναι σωστο Τοτε γιατι δε γινονται μετατάξεις εκπαιδευτικων σε φορεις για να τελειώνουμε μια και καλη με τη στρεβλωση των αποσπασεων;Γιατι διαχρονικα οι πολιτικες ηγεσιες συντηρουν την κατασταση αυτή για να εκβιαζουν τον εκπαιδευτικο που δεν εχει άλλη επιλογή απο το να παρακαλαει να δουλεψει ως γραμματεας για να είναι κοντα στα παιδια του;Κανεις ως τωρα δε το εχει αλλαξει αυτό γιατι ολους τους βολευει οποτε το σωστο και το λαθος είναι δυστυχως δευτερευούσης σημασιας
Δηλαδή, για να καταλάβω. Εσύ θεωρείς σωστό να δουλεύουν ως διοικητικοί οι εκπαιδευτικοί, και άτομα που έχουν σπουδάσει διοίκηση να είναι άνεργοι;Ε, πέστο μας επιτέλους! Λέω κι εγώ! Οι παλιοί εδώ μέσα θυμάστε μια γάτα που μας είχε πρήξει με τις μετατάξεις και όταν έγινε η δουλειά της εξαφανίστηκε; Το ίδιο θα γίνει και με αυτόν. Αφήστε τον να χτυπιέται! Μην απαντάτε.
ειμαι υπερ των μεταταξεων ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ σε φορεις
Παράθεση από: garage στις Ιουλίου 21, 2017, 01:14:06 pmΔηλαδή, για να καταλάβω. Εσύ θεωρείς σωστό να δουλεύουν ως διοικητικοί οι εκπαιδευτικοί, και άτομα που έχουν σπουδάσει διοίκηση να είναι άνεργοι;Ε, πέστο μας επιτέλους! Λέω κι εγώ! Οι παλιοί εδώ μέσα θυμάστε μια γάτα που μας είχε πρήξει με τις μετατάξεις και όταν έγινε η δουλειά της εξαφανίστηκε; Το ίδιο θα γίνει και με αυτόν. Αφήστε τον να χτυπιέται! Μην απαντάτε.
Δηλαδή, για να καταλάβω. Εσύ θεωρείς σωστό να δουλεύουν ως διοικητικοί οι εκπαιδευτικοί, και άτομα που έχουν σπουδάσει διοίκηση να είναι άνεργοι;
Και εγώ υπερ ειμαι. Χαίρομαι που συμφωνούμε επιτέλους.
Μια χαρά απάντηση είναι για αυτούς που ξέρουν. ΕΣΥ από πού ξεφυτρωσες!