0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτες οι αποσπάσεις θες να μου πεις οτι δε δημιουργουν κενα? πως δεν αφορουν την εκπαιδευση εφοσον δημιουργουν κενα στην εκπαιδευση? και σε πολιτικο γραφειο πας μόνο σε πυσπε της οργανικης σου? δεν πας σε άλλο πυσπε? γινονται απο οποιοδηποτε πυσπε σε οποιοδηποτε φορεα οπουδηποτε οποτε επρεπε να ξεμπερδευουμε σε α φαση με ολους τους φορεις, μετα να γινονται αποσπάσεις εκτος πυσπε και μετα τοποθετησεις -αποσπάσεις εντος....
Τι σχέση έχει το αν δημιουργούν ή όχι κενά; Επειδή δημιουργούν κενά στην εκπαίδευση, έχουν και σχέση με την εκπαίδευση; Τι λογική είναι αυτή;Είπα ότι οι αποσπάσεις σε βουλή, πολιτικά γραφεία, σε άλλα υπουργεία κλπ είναι άσχετες με την Αθμια/
Ωραία συμφωνούμε να πιέσουμε τους αιρετούς.....platonas και guestteacher τι προτείνετε και όσοι συμφωνούν ακολουθούν.......τηλέφωνα, mail τι λέτε να κάνουμε; δώστε τηλέφωνα, ηλεκτρονικές διευθύνσεις και ονόματα αιρετών για να κάνουμε μια προσπάθεια.....
δικη μου εκτιμηση μπορει να κανω κ λάθος... δεν κανουν αποσπάσεις απο πυσπε σε πυσπε κι απο πυσδε σε πυσπε ή πυσδε για να εξαναγκασει κοσμο σε ανευ, να πληρωνουν τις ασφαλιστικες τους εισφορες, και στα κενα που προκυπτουν να βαλειαναπληρωτες μεσω ΕΣΠ οχι απο κρατικο κορδανα λοιπον... και την πιτα-ελπιδα μοιραζει σε όλο περισσοτερο κοσμο (αναπληρωτες) και τα οικονομικα του φτιαχνει! απλά την πληρωνουν αυτοι εχουν τις οικογενειες τους σε "δημοφιλη" πυσπε ή πυσδε και ειναι καθε χρόνο οι ίδιοι... εδω καπου πρεπει να συμπληρωσω ότι ανευ μπορεις να παιρνεις μεχρι 5 χρονακια κ μονο αν εχεις ανηλικα... αυτα!!!
Να το ψάξουν; Εγώ νομίζω ότι ξέρουν κι απλά δεν τους συμφέρει να το ομολογήσουν.Η πλάκα είναι ότι ο Κορδής ανεβάζει αβερτα στο fb άσχετα θέματα, αλλά στα σχόλια για τις αποσπάσεις δεν απαντά. Κι ούτε πρόκειται.
Κοίτα ανευ παίρνεις και χωρίς ανήλικο.Επίσης ένα θέμα είναι πως άμα τους πρήξεις πως γίνεται να υπάρχει και να δίνεται κενό σε αναπληρωτή χωρίς να έχει ικανοποιηθεί ενεργή σου αίτηση απόσπασης (συνοδεία μαζί με ενός εξώδικου) δ νομίζω ότι θα κάνει καλό στην καριέρα ορισμένων...Μην ξεχνάς η κλεψύδρα σε λίγους μήνες γυρνάει ανάποδα.
στη μονη καριερα που δε θα κανει καλο ειναι στη δικη μου μια τετοια κινηση... περσι δεν δωσανε καν δυνατοτητα επανεξετασης για β φαση ! τι λέμε τωρα...