0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τροποποίηση κάνεις και αν δεν έχεις πάρει απόσπαση και θες να αλλάξεις περιοχές. Η τροποποίηση δεν αρκεί. Πρέπει να πατήσεις και επανεξέταση σε κάθε περίπτωση.
Την ίδια απορία έχω και εγώ αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ''σωστή'', επιχειρηματολογημένη απάντηση αυτή τη στιγμή.Όσοι κάναμε αίτηση αλλά δεν πήραμε απόσπαση τώρα στην α' φάση, τι επιλέγουμε από το μενού του Ο.Π.Σ.Υ.Δ...οεο;Επιλογή για ''νέα αίτηση'' δεν υπάρχει άρα επιλέγουμε είτε επανεξέταση είτε τροποποίηση περιοχών προτίμησης.Ή μήπως και τα δύο;;Και αν επιλέξουμε επανεξέταση ζητάει αιτιολογία...εκεί τι γράφουμε;
Το ότι προηγήθηκαν οι αποσπάσεις στα σχολεία νομίζω ότι είναι βούτυρο στο ψωμί των εκπαιδευτικών. Η αίτηση για φορείς είναι βεβιασμένη για να αυξήσει κάποιος την πιθανότητα να πάρει απόσπαση. Σχεδόν κανείς δε θέλει να πάει σε γραφείο, αλλά αναγκάζεται για να είναι κοντά στο σπίτι του. Όταν βγουν οι φορείς, όσοι πήραν σε σχολεία θα κάτσουν στ'αβγα τους. Κι έτσι ικανοποιείς και τους πορτοσαλτηδες που επιτέλους μειώνεις τις αποσπάσεις στα γραφεία.
Το γιατί δεν έγινε όπως έπρεπε με απασχολεί. Προσπαθώ να πιαστώ από κάπου. Με ενοχλεί και με τρελαίνει που ακόμα δεν έχω απάντηση.
Αυτό σου λέω. Ότι μου έμειναν οι ευχές, άρα βρισκόμαστε στο έλεος κάποιων. Επίσης η ανακοίνωση του Κορδή του τύπου πρέπει να γίνει β φάση και να συνυπολογιστούν τα κενά της α/θμιας, δε μου αρέσει καθόλου. Κι αυτός ευχές κάνει!
β φάση σίγουρα θα κάνει. Από πυσδε-πυσπε δεν ξέρω τι θα γίνει και γιατί δεν το έκανε στην α φάση. Η σκοπιμότητα που κρύβεται με κάνει να είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.
Οι αιρετοι είναι απαράδεκτοι. Επρεπε να ενημερώσουν και να ψάξουν το "γιατί" 'εγινε αυτό εφέτος. Μήπως ξέρει κανείς με ποιο τρόπο μπορούμε να κάουμε ανάρτηση στην Α/