0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.minedu.gov.gr/news/29660-21-08-17-apospaseis-ekpaideftikon-sti-gg-tou-yppeth-gia-to-sxoliko-etos-2017-2018
Μετά τις πρώτες αποσπάσεις σε Διευθύνσεις και ΠΔΕ, έκοψαν και εκείνα τα διθυραμβικά Δ.Τ. περί μείωσης του αριθμού των αποσπάσεων.Αύξηση και στις ανανεώσεις και στις νέες αποσπάσεις στο Υπουργείο Παιδείας.
Θα σε μαλώσω....Ξέχασες τα ΙΕΚΥΓ1. Προς Υπουργείο. Μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ( ε με πιάνει που και που και μένα να ψάχνω να βρω ένα νόημα στο παράλογο) ότι φέτος προσπαθούσατε να διορθώσετε ένα λάθος περσινό. Να δείτε που και φέτος πάλι την ίδια ακακία θα κάνετε.... Επειδή αυτό που θα πω αφορά αποκλειστικά τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ και επειδή δεν θέλω άθελα μου να επηρεάσω καταστάσεις το κρατάω όταν θα βγει η δεύτερη φάση... Παρασκευή φαντάζομαι ε? Και ώρα Ελλάδας ε?ΥΓ2. Θέλει κανένας μετά και τα σημερινά να με ρωτήσει αν θα κάνει αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ.... Μήπως θέλετε και στατιστικά αποσπάσεων κοινών ειδικοτήτων στη ΓΓ του Υπουργείου?
@chessΤι έπαθες εσύ παιδί μου? Ποιος σε κυνηγά? Ακούς φωνές?
guest τον τελευταίο καιρό γράφεις ως άλλη Πυθία.. Όλο κάτι λες, όλο υπονοούμενα αφήνεις. Αν και παρακολουθώ το νήμα λόγο προσωπικού ενδιαφέροντος αδυνατώ τις περισσότερες φορές να παρακολουθήσω την σκέψη σου...Δεν αμφιβάλλω για τις καλές σου προθέσεις αλλά μήπως να αφήσεις τα συνεχή υπονοούμενα και να γράφεις πιο στρωτά;;