0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
thanvot απογοητευτικά τα όσα αναφέρεις αλλά και πάλι δεν εξηγούν την κατάσταση......πώς προέκυψαν από τη μια χρονιά στην άλλη όλοι αυτοί;;;;;;;;
Μίλησα με υψηλά ιστάμενο στο ΠΥΣΠΕ που με ενδιαφέρει. Μου είπε ότι όντως τα κενά που δήλωσαν είναι αυτά του Παληγιάννη. Όμως από την περιφέρεια τους μετέφεραν ότι πλεονάζουν από τη
Ποιος μπορεί να δώσει απάντησε σε αυτό;;;;
Συναδελφοι οι πλεοναζοντες στις βθμιες δεν ειναι φετινο φαινομενο. Υπαρχουν καθε χρονο τα τελευταια 7-8 χρονια και σε μεγαλυτερο βαθμο τα τελευταια 2 που καταργηθηκαν οι ωρες του υπευθυνου εργαστηριου. Απλα τα πλεονασματα αυτα δε λαμβανονταν υποψη μεχρι τωρα για αυτο και τα κενα των αθμιων καλυπτονταν με αποσπασεις απο αλλα πυσδε. Μιλαω παντα για πληροφορικους βεβαια κατα κυριο λογο. Συγκεκριμενα οι πλεοναζοντες στα 2 πυσδε της θεσσαλονικης ειναι και ηταν αρκετες δεκαδες αθροιστικα. Μαλιστα αυτοι μεχρι και σημερα δεν εχουν το δικαιωμα για αιτηση αποσπασης στο οικειο πυσπε και διαμαρτυρονταν για αυτο. Κατα τη γνωμη μου αυτη η διαχειριση που γινεται φετος δεν ειναι λαθος για τον εξης απλο λογο. Αν το κενο ενος μεγαλοαστικου πυσπε καλυφθει με εκπαιδευτικο απο αλλο μακρινο πυσδε και οχι απο τον οικειο πλεοναζοντα τοτε ο οικειος πλεοναζων δεν θα εχει πως να απασχοληθει και το αντιστοιχο κενο στο πυσπε προελευσης του αποσπασμενου (δλδ το κενο στο πυσπε που θα μπορουσε να καλυψει αν ειχε διατεθει απο το οικειο πυσδε) θα πρεπει να καλυφθει με αναπληρωτη. Με λιγα λογια εχουμε υπερσυσσωρευση στα μεγαλοαστικα πυσδε/πυσπε και ερημωση στα μικροαστικα. Τελος θελω να υπενθυμισω οτι περυσι αναγκαστηκαν να διατεθουν σε ιεκ πλεοναζοντες της βθμιας γιατι τα κενα του αντιστοιχου πυσπε καλυφθηκαν απο αποσπασμενους απο μακρινα πυσδε.(η θεση μου αυτη δε πηγαζει απο προσωπικο συμφερον γιατι δεν ειμαι πλεον εκπαιδευτικος)