0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παίδες ευχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον αγώνα σας.Το απόγευμα αναφερόμουν σε όλους αυτούς που μας ξεσήκωναν σε κοινούς αγώνες και όχι σε εσάς. Οπως και σε κάποιους εδώ μέσα στυλ garage που νομίζουν ότι επειδή βολεύτηκαν μια χρονιά τα 40 χρόνια στο Δημόσιο θα είναι γι αυτούς περίπατος.Εύχομαι στον αγώνα σας να κάνουν πίσω και να μην χωριστούν οικογένειες.Και άμα θέλετε στοιχεία ή πληροφορίες για να τους κολλήσετε στον τοίχο πείτε μου όπως μπορώ να βοηθήσω.Καλή επιτυχία και πάλι και καλό σας βράδυ.
Τη μετάθεση τη θεωρούμε άπιαστο όνειρο εδώ και πολλά χρόνια, πλέον απομακρύνθηκε επικίνδυνα και η ελπίδα της απόσπασης. Με κλεισμένες περιοχές, με κενά κλειδωμένα για χ,ψ λόγους. Η Αττική έγινε άβατο για τις κοινές ειδικότητες. Πιο εύκολα πάω Άγιο Όρος παρά κοντά στο σπίτι μου.Το να θεωρώ πολυτέλεια το να ζήσω μαζί με την οικογένειά μου στο σπίτι μου με ξεπερνάει.
Ίσως η λύση είναι η μετάταξη σε διοικητική θέση. Πολλοί γνωστοί μου βρήκαν θέση κοντά στο σπίτι τους
Με ευκαιρία αυτή την ανάρτηση νσταση μπορείς να κάνεις για οτιδήποτε.Αν δούμε τις συνεδριάσεις ενστάσεις υπάρχουν για μεταθέσεις, για αποσπάσεις, για μοριοδότηση.Αλλες τις εγκρίνουν και άλλες όχι.Τώρα σε αυτές χωρίς τα πλεονάσματα και τα κενά των ΠΥΣΔΕ ποια θα είναι η τύχη της ένστασης.Δεν διαφωνώ με το να κάνει κάποιος απλά αναφέρω πως δεν μπορεί να βασίζεται στη δικαίωση του.
Όταν δεν παίρνει κάποιος απόσπαση και πάει αναπληρωτής εκεί σε 1 βδομάδα νομίζω ότι έχει βάση η ένσταση.
Ενώ βγαίνει το γρανάζι στο ιστορικό αιτήσεων, δε μου επιτρέπεται να διαλέξω από του μενού που εμφανίζεται (ένσταση, επανεξέταση κλπ). Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;@escozul Όταν δεν παίρνει κάποιος απόσπαση και πάει αναπληρωτής εκεί σε 1 βδομάδα νομίζω ότι έχει βάση η ένσταση.
Να σε διορθώσω λίγο: Αν και ενστάσεις υπάρχουν για όλλες τις διαδικασίες, δεν είναι "άλλες τις εγκρίνουν και άλλες όχι" μερικές δεν φτάνουν καν στο ΚΥΣΔΕ αν κριθεί ότι δεν έχουν βάση. Δηλαδή μια ένσταση του τύπου "Ενίσταμαι για τις αποσπάσεις επειδή ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλα κενά και θα μπορούσα να έχω πάρει" δεν νομίζω ότι θα συζητηθεί ποτέ στο ΚΥΣΔΕ.
προφανώς το ίδιο γίνεται σε όλους, και σε μένα. δεν σε αφήνει να κάνει τίποτα στην αίτηση.θα πρέπει να βγει ανακοίνωση από το υπουργείο και να δίνει το δικαίωμα για ηλεκτρονική επαναξέταση/ένσταση με ημερομηνίες κτλ.αυτό δεν περιμένουμε; θα γίνει, μαθαίνει κάποιος κάτι;