0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ειναι ετσι. Σε παλαιοτερη αναρτηση ειχαν πει για ειδικοτητες στην πρωτοβαθμια στις 5 Σεπτεμβρη.
Καλό είναι να σταλεί και σε όλους τους; βουλευτές ιδιαίτερα, μεγάλες ιστοσελίδες ενημέρωσης και φυσικά σε όλες τις κατά τόπους ελμε...
Μην ξεχνάμε ότι αναφέρει: "σε ενδεχόμενη επόμενη φάση αποσπάσεων", οπότε δεν είναι και σίγουρο έτσι;επίσης, γνωρίζει κανείς πόσο συνεργάσιμοι είναι οι διευθυντές εκπαίδευσης σε αιτήματα άδειας το μήνα σεπτέμβρη, για το γνωστό λόγο φυσικά, εν αναμονή της γ φάσης; ενδεχομένως, φυσικά, όπως γράφει και η οδηγία.πάντως το ότι δεν έχει καταληκτική ημερομηνία είναι σοβαρό, σημαίνει ότι δεν υπάρχει προγραμματισμός για κάτι, λόγω τηλαφώνων και παραπόνων το έκαναν στο πόδι δεν το είχαν και σκοπό.
Το "ενδεχόμενη" δεν το πρόσεξα μέσα στη φούρια της ελπίδας. Είναι απάνθρωπο να μας ξεσηκώνουν χωρίς να έχουν έναν στοιχειώδη σχεδιασμό και να καθόμαστε μάταια να βγάζουμε τα μάτια μας στον υπολογιστή. Πέρυσι δεν άντεξα το ψυχολογικό νταλκά της αναμονής και δεν έκανα καν αίτηση για γ φάση.Άδεια λόγω αναμονής απόσπασης δε νομίζω να μας εγκρίνουν εκτός και αν δοθεί σχετική οδηγία από το Υπουργείο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις κανονική για οικογενειακούς λόγους που θα σε βγάλει ως τα μέσα του μήνα μόνο ή αν έχεις κάποια άκρη να πάρεις μια βαρβάτη αναρρωτική.
Λοιπόν θα πετάξω ένα κουλό τώρα και όποιον πάρει ο χάρος....Σήμερα τελειώνουν οι προσλήψεις των νεοδιότριστων...
Είναι σύννομο να τοποθετήσουν νεοδιόριστο σε περιοχή που δεν ικανοποιήθηκε αίτηση μόνιμου για απόσπαση ακόμα και με τα λιγότερα μόρια? Ειλικρινής απορία. Αν ναι, αισθάνομαι ο υπέρτατος μαλάκας που διορίστηκα σε περιοχή χαρακτηρισμένη ως δυσπρόσιτη, προβληματική και παραμεθόρια.
Και εγώ κάτι τέτοιο θυμάμαι αλλά φοβήθηκα μήπως το ονειρεύτηκα γιατί δε συνάδει τέτοια ευαισθησία με τα ανάλγητα πεπραγμένα του υπουργείου μας.Μόλις θυμήθηκα εποχή Αννούλας, σχολικό έτος 2011-2012 και όσα έγιναν τότε.
Προηγείται λόγω ότι είναι πρωτοβάθμιος.Και φυσικά είναι και εκείνος μόνιμος (δόκιμος καλύτερα).Κουλό βέβαια αλλά σου είπα όλα να τα περιμένεις.ΥΓ. Ρε παίδες μόνο εγώ το έχω ακούσει αυτό για ανάληψη υπηρεσίας αργοτερα (δηλαδή αποστολή φαξ 1/9) μέχρι να ανακοινωθούν αποσπάσεις...Λες να έχω αρχίσει να τα χάνω...Εννοώ θυμάμαι καλά ότι είχε γίνει μια χρονιά παλιότερα?
Αννούλα είπες?
Ναι αλλα τοτε δεν ειχε βγει ουτε η πρωτη φαση. Ειχε βγει αρχες σεπτεμβρη
Αυτή τη θεάρα
Τελικά θα συμπαθήσουμε τη Διαμαντοπούλου και τους Μπαλτά - Κουράκη έτσι όπως πάμε. (Για να μην πάμε στα προ μνημονίου).