0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά αλλά έχει γίνει...Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι βέβαια αλλά όλα αυτά που βλέπω στις ανακοινώσεις δεν είναι φυσιολογικά...ΥΓ. Αχ αρχισα πάλι να είναι η Πυθία. Τέλος πάντων το σοβαρούς λόγους για δείτε που είναι στο κείμενο της Καρδαμίτση...Νεες Αιτήσεις (βρε λες λέω εγώ τώρα) πριν ενώ οι ενστάσεις και οι επανεξετάσεις μετά. Τέτοιο συντακτικό λάθος? Για να δουμε...
Έχει κάποιος πρόχειρη την ανακοίνωση για τη β φάση; βλέπουμε ομοιότητες/διαφορές;να ψάξω λίγο...
Εμείς στον ΟΠΣΥΔ τι θα κάνουμε; Ένσταση ή επανεξέταση; Ο άντρας μου λέει και τα δύο! Τρέλανέ τους!
Τελικά θα συμπαθήσουμε τη Διαμαντοπούλου και τους Μπαλτά - Κουράκη έτσι όπως πάμε. (Για να μην πάμε στα προ μνημονίου).
escozul 5 μέρες για ενστάσεις..Κι ενώ κάποιοι περιμένουν ενστάσεις, αποσπάσεις κλπ ...οι δδε προετοιμάζονται για τις τοποθετήσεις του Σεπτέμβρη...http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/dde-d-athinas-epikairopoiisi-morion-ekpaideytikon
Μη σου πω και νέα αίτηση!χαχαχα....
Καλόοοο!Αχ και μ ανάβουν τα λαμπάκια όταν διαβάζω τα σχόλια από άσχετους / εγκάθετους στο Α
Όχι, αν εξαιρέσεις 1-2 ειρωνείες απο τους γνωστούς καλοπροαίρετους, οκ τα μηνύματα είναι θετικά νομίζω.