0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως αν τα εναπομείναντα κενά είναι αυτά που γράφει ο Πεππές στο fb, βλέπω να γίνεται μεγάλη σφαγή αναμεταξύ μας...ποιος έχει τα μεγαλύτερα... μόρια! Ελάτε και οι αναπληρωτές στην αρένα και θα φαγωθούμε μεταξύ μας στο τέλος Εγώ πάντως ψήνω τη γυναίκα μου ή να πάει να καταταγεί στο στρατό ή στο δικαστικό σώμα..
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν ξέρω πραγματικά.
Πρέπει να εισακουστεί το αίτημα που αναφέρει και ο Πεππές, ως μέλος του ΚΥΣΔΕ, να γίνει συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ της σχολικής χρονιάς. Αυτό είναι το ζητούμενο. Θα πρέπει να γίνει επίσημο αίτημα και από τον Κορδή, και από την ΟΛΜΕ.ΥΓ:σσσστ, δεν ανέφερα ξανά τις ενώσεις, το παρατηρήσατε;γιατί άραγε;
Εντω μεταξύ τώρα το είδα....Μεταξύ των δύο ανακοινώσεων του Πεππέ τα κενά έχουν αυξηθεί κατά 300!Συγγνώμη επαναλαμβάνω την Παρασκευή ήταν εκεί?Με τις κοινές ειδικότητες ασχολήθηκαν?
Προφανώς δε έχεις "κατανοήσει" οτι οι παράγοντες του υπουργείου ήταν και ειναι αποφασισμένοι....τα κενά θα τα καλύψουν οι αναπληρωτές.Η διαφορά στα κενά κατά πάσα πιθανότητα να οφείλεται σε πληρέστερη ενημέρωση και επεξεργασία.
Έχεις κάποια πληροφόρηση ότι εξακολουθούν να είναι αποφασισμένοι ή είναι δικο σου συμπέρασμα;
Προφανώς δε έχεις "κατανοήσει" οτι οι παράγοντες του υπουργείου ήταν και ειναι αποφασισμένοι....τα κενά θα τα καλύψουν οι αναπληρωτές.Η διαφορά στα κενά κατά πάσα πιθανότητα να οφείλεται σε πληρέστερη ενημέρωση και επεξεργασία.Όσο για το μπάχαλο που λες..αναμενόμενο ήταν αφού δεν ακολούθησαν την πάγια σειρά στην ανακοίνωση των αποσπάσεων και αν δεν κάνω λάθος...εκκρεμούν ακόμα μερικές.
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα κενά θα καλυφθούν από πλεονάζοντες της Δθμιας και όχι από αναπληρωτές! Όλες οι πληροφορίες αυτό δείχνουν. Και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό γιατί αν το κάνουν πρώτη φορά φέτος θα το κάνουν ΚΑΘΕ χρόνο, οπότε αποσπάσεις γιοκ... καπούτ... φινίτο..