0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει καμιά ενημέρωση για το πότε θα ανακοινωθεί η Γ Φάση ?Ρε παιδιά είναι δυνατόν τα κενά να δοθούν τώρα στους αναπληρωτές και να μη δώσουν αποσπάσεις για τα ίδια κενά?είναι νόμιμο κάτι τέτοιο?
Καλησπέρα, Είμαι ΠΕ 70 μόνιμη με οργανική στο 1 Δημοτικό Δροσιάς ( Δήμος Διονύσου ) Πυσπε Ανατολικής Αττικής και έχω κάνει απόσπαση στα σχολεία του Δήμου Μαραθώνα και Ραφήνας. Υπάρχει κάποιος πού ενδιαφέρεται για αμοιβαία απόσπαση ? Ευχαριστώ
Διαφωτίστε με λίγο συνάδελφοι...όσοι είναι μεταταγμένοι (με τις ωραίες εκείνες μετατάξεις του '13 και τα αίσχη που ακολούθησαν και ακόμα λαμβάνουν χώρα.....) προηγούνται στις αποσπάσεις έναντι των αντίστοιχων
Ακριβώς αυτό ρώτησα πριν λίγο.....δες τις απαντήσεις που μου έδωσαν...προηγούνται γιατί ανήκουν στην οικεία βαθμίδα....όχι δεν είναι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα, μάλιστα ένας/μία συνάδελφος πήρε απόσπαση στην Α/θμια
Προηγούνται στις τοποθετήσεις, σύμφωνοι. Προηγούνται και στις ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ανεξαρτήτως μορίων??Τελικά όποτε τους συμφέρει είμαστε μια ειδικότητα και ενοποιούνται οι 2 βαθμίδες και όποτε δεν τους συμφέρει είμαστε πατρίκιοι και πληβείοι??? Τελικά, χαιρετίσματα σε όλους. Μια χαρά τα κατάφεραν κάποιοι τα τελευταία χρόνια εις βάρος μας..