0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά τα φώτα σας , ποιοό έχει προτεραιότητα στις τοποθετήσεις?1)ο υπεράριθμος απο την δευτεροβάθμια που διατίθεται στην πρωτοβάθμια?2)αυτός που πήρε στην πρωτοβάθμια απόσπαση στην α' φάση 3)αυτός που πήρε στη β' φάση 4)ή αυτός που πήρε με την γ' φάση?ποιά είναι η σειρά?
tzizzz κι εγω την ιδια απορια εχω!πηρα αποσπαση στην πρωτοβαθμια και τωρα βλεπω οτι εχουν σκοπο να τοποθετησουν στην πρωτοβαθμια και τρια ατομα ου αποσπαστηκαν στην δευτεροβαθμιαεπειδη δεν υπαρχουν κενα στην δευτεροβαθμια...... ποιος προηγειται???εγω???που κανει ηδη αιτηση τοποθετησησς η οι αλλοι που περισσευουν στο πυσδε?
Εχει κανεις τον νόμο με τον οποιο γινονται οι τοποθετήσεις; Συγκεκριμένα, σε αυτό που τονίστηκε και αναφέρθηκε: ποιος προηγειται ο αποσπασμενος σε πυσπε ή ο πλεονάζον του πυσδε που τον διαθέτουν σε δημοτικά. Σας παρακαλώ, το νομικο πλαίσιο.
ειναι συζυγοι στρατιωτικων και παιρνουν κατα προτεραιοτητα αποσπαση στη δευτεροβαθμια
A. μάλιστα... Οι οικογένειες "Α΄ κατηγορίας", των "ενστόλων"... Υπάρχουν - δεν υπάρχουν κενά αυτοί/-ες στο σπιτάκι τους... (οι άλλοι - οι οικογένειες "
11-9-2012 Αρ. Πρωτ.: 104637/Δ2ΘΕΜΑ: «Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στη διάθεση των ΠΥΣΔΕ, κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ16, ΠΕ18.41, ΠΕ19-20 και ΠΕ32». Σας υπενθυμίζουμε ότι ζητήσαμε για τον υπολογισμό των λειτουργικών κενών της