0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καθώς περί ενστάσεων ο λόγος, μήπως μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας. Μετά τις αποσπάσεις Αυγούστου, πρώτη Σεπτέμβρη, κάνω ένσταση με πολύ βάσιμη και συγκεκριμένη αιτιολογία. Η επόμενη συνεδρίαση ΚΥΣΔΕ ήταν αυτή της Δευτέρας, κατά την οποία περίμενα να εξεταστεί και η ένστασή μου. Προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να βρω άκρη για το αν εξετάστηκε ή αν θα εξεταστεί ή αν απορρίφθηκε ή τελος πάντων τι τύχη είχε και δεν τα καταφέρνω. Η Δευτεροβάθμια μου νίπτει τας χείρας της γιατί δεν περνάνε οι ενστάσεις από αυτούς και "έχετε τα χίλια δίκια, αλλά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε", οι αιρετοί δεν απαντάνε, για το Υπουργείο δεν το συζητώ...Πώς θα μάθω τι απέγινε η έρμη η ένστασή μου, οέο; Εγώ θα σου πρότεινα, αν φυσικά μένεις Αθήνα,να πας η ίδια στο υπουργείο και να ζητήσεις να δεις την αίτησή σου. Δυστυχώς και η τεχνολογία δε βοηθά. Πρέπει να γυρίσουμε στις παλιές εποχές, ενώπιος ενωπίω. Τα τηλέφωνα είναι για τα βύσματα...
Άλλος θεός για την αθμια..κ αποσπάσεις για σοβαρούς λόγους..κ αποσπάσεις με μοριοδότηση..Το ΚΥΣΠΕ για τις αποσπάσεις αθμιας θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.https://xenesglosses.eu/2017/10/deftera-tha-synechistei-kyspe-gia-apospaseis-athmias/
Εγω γνωρίζω άτομο που πήρε απόσπαση για σοβαρούς λόγους που δεν εχει ούτε προβλημα υγειας ουτε οικογενεια τίποτα τι κανουμε σε αυτην την περίπτωση?Συνάδελφοι, μίλησα με υπουργείο. Μπορούμε να κάνουμε ένσταση στο σύστημα-από Δευτέρα λογικά θα ανοίξει-και μάλιστα ονομαστική αναφορά για άτομα που αμφισβητούμε. Τελικά είμαστε πολλοί ή μάλλον τα βύσματα επιπλέουν. Μην τους αφήσουμε να κομπάζονται.
Στις 13 σκοπεύουν να προσλάβουν πάλι αναπληρωτές στις θέσεις μας. Εμείς θα είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές?Μου είπαν ότι μπορουμε δικαστικά να πάμε για ακύρωση της απόφασης πρόσληψης αναπληρωτών δεν ξέρω ποτε θα δικαιωθουμε,αλλα αφού ειναι παράνομες και εμείς παρεξηγούμαστε θα δικαιωθούμε . Μπορεί όμως έτσι να μην το ξανακάνουν. Εκτός από το ότι δεν είναι ηθικό να διαλύουν τις οικογένειες ανθρώπων που έχουν υπηρετήσει για χρονια μακριά απο τα σπίτια τους είναι και παράνομη η πράξη τους.
Η χρηστή διοίκηση πήγε περίπατο με τον Γαβρογλου.Για να γινει απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ ποιος πρεπει να συνεδριάσει;
Αιρετος του ΚΥΣΠΕ μου ειπε ότι μπορεί και μονο του το ΚΥΣΔΕ για ολα τα κενα υπαρχουν στο my school
Παράθεση από: upriser17 στις Οκτωβρίου 06, 2017, 08:39:01 amΕγω γνωρίζω άτομο που πήρε απόσπαση για σοβαρούς λόγους που δεν εχει ούτε προβλημα υγειας ουτε οικογενεια τίποτα τι κανουμε σε αυτην την περίπτωση?Συνάδελφοι, μίλησα με υπουργείο. Μπορούμε να κάνουμε ένσταση στο σύστημα-από Δευτέρα λογικά θα ανοίξει-και μάλιστα ονομαστική αναφορά για άτομα που αμφισβητούμε. Τελικά είμαστε πολλοί ή μάλλον τα βύσματα επιπλέουν. Μην τους αφήσουμε να κομπάζονται.Μπορείς να το αποδείξεις; Θέλει προσοχή.
Εγώ που μίλησα με γνωστούς μου συριζαιους και τους είπα οτι προσέλαβαν αναπληρωτές στις θέσεις μονίμων δεν το πίστευαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε κάτι τέτοιο .
Περαστικά μας!https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1328380857287421&id=100003465584191