0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak13 στις Ιουνίου 11, 2009, 04:04:39 amΓια την ΠΔΣ ισχύει από φέτος αυτό, γι`αυτό ίσως κάποιοι να μην το γνωρίζουν.σε πρωινό είμαι, όχι ΠΔΣ, είχα την εντύπωση πως τα ένσημα τα παίρνεις απο τον εργοδότη σου, δηλαδή στην περίπτωσή μας από τη Διεύθυνση...
Για την ΠΔΣ ισχύει από φέτος αυτό, γι`αυτό ίσως κάποιοι να μην το γνωρίζουν.
Παράθεση από: fivo στις Ιουνίου 01, 2009, 07:00:52 pmεγω πηρα λυση συμβασης απο το σχολειο μου. να σας ρωτησω και κατι αλλο: ενω μου εχουν περαστει τα ενσημα του 1ου τριμηνου 2009 δεν φαινονται στην αναλυση του ικα τα ενσημα του τελευταιου τριμηνου του 2008! αυτο παλι πως γινεται;;;; Το ίδιο συνέβη και στο δικό μου σχολείο γιατί η ΑΠΔ του 4ου τριμήνου του 2008 κατατέθηκε εκ των υστέρων και όχι ηλεκτρονικά οπότε δεν έχει εκκαθαριστεί. Από το σχολείο μας έδωσαν βεβαιώσεις αποδοχών για το τρίμηνο αυτό (εις τριπλούν) τις οποίες υπέγραψε ο Δ/ντης του σχολείου και πήγαμε στο ΙΚΑ του εργοδότη (του σχολείου), στο τμήμα εσόδων και μας τις σφράγισαν. Τις βεβαιώσεις αυτές τις χρησιμοποιούμε και για θεώρηση βιβλιαρίου υγείας και στον ΟΑΕΔ για επίδομα ανεργίας κλπ.
εγω πηρα λυση συμβασης απο το σχολειο μου. να σας ρωτησω και κατι αλλο: ενω μου εχουν περαστει τα ενσημα του 1ου τριμηνου 2009 δεν φαινονται στην αναλυση του ικα τα ενσημα του τελευταιου τριμηνου του 2008! αυτο παλι πως γινεται;;;;
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουνίου 01, 2009, 08:00:14 pmΠαράθεση από: fivo στις Ιουνίου 01, 2009, 07:00:52 pmεγω πηρα λυση συμβασης απο το σχολειο μου. να σας ρωτησω και κατι αλλο: ενω μου εχουν περαστει τα ενσημα του 1ου τριμηνου 2009 δεν φαινονται στην αναλυση του ικα τα ενσημα του τελευταιου τριμηνου του 2008! αυτο παλι πως γινεται;;;; Το ίδιο συνέβη και στο δικό μου σχολείο γιατί η ΑΠΔ του 4ου τριμήνου του 2008 κατατέθηκε εκ των υστέρων και όχι ηλεκτρονικά οπότε δεν έχει εκκαθαριστεί. Από το σχολείο μας έδωσαν βεβαιώσεις αποδοχών για το τρίμηνο αυτό (εις τριπλούν) τις οποίες υπέγραψε ο Δ/ντης του σχολείου και πήγαμε στο ΙΚΑ του εργοδότη (του σχολείου), στο τμήμα εσόδων και μας τις σφράγισαν. Τις βεβαιώσεις αυτές τις χρησιμοποιούμε και για θεώρηση βιβλιαρίου υγείας και στον ΟΑΕΔ για επίδομα ανεργίας κλπ.η οδυσσεια του ανεργου εκπαιδευτικου συνεχιζεται... διευθυνση και σχολειο παιζουν το σπασμενο τηλεφωνο... ροζυ μου εδωσαν απο το σχολειο την απδ του τελευταιου τριμηνου του 2008 για να την παω στο ικα... την καταθετω στο ικα και δεν τη δεχεται, μου ζητα τη βεβαιωση εργοδοτη (την κλασικη με τα ενσημα). μετα απο πληρη ασυννενοησια σχολειου- διευθυνσης η υπευθυνη του γραφειου στο οποιο ανηκει το σχολειο προσφερθηκε και μου εφτιαξε τις κλασικες βεβαιωσεις ενσημων για το τελος του 2008. υπαρχει περιπτωση να μην μου τις δεχτουν στο ικα; γιατι εσυ αναφερεσαι σε κατι τελειως διαφορετικο ετσι δεν ειναι; γιατι δεν φτιαξατε τις κλασικες βεβαιωσεις ενσημων;βοηθηστε παιδια, γιατι κανω το δρομολογιο ανατολικη αττικη- νοτια σχεδον καθημερινα...
Αν είναι απο ΠΔΣ θα την πάρεις ι απο την
Μου εκαναν ολοκληρο θεμα στον ΟΑΕΔ για να παω ολες τις απολυσεις απο ολους τους εργοδοτες (οχι μονο απο τον τελευταιο εργοδοτη!!!), διαφορετικα θα θεωρησουν οτι απο τους προηγουμενους εφυγα οικοιοθελως και δε θα προσμετρησουν τα ενσημα στον υπολογισμο του επιδοματος ανεργιας! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον να παρετε απολυσεις απο ολους τους εργοδοτες, δεν αρκει ο τελευταιος αν δεν εργαζεστε με πληρη απασχοληση!