0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εκει ακολουθεις λιγο τον συμπεριφορισμο του watson....τους αφηνεις να σου διαλυσουν το μαθημα...πιστεψε με αν δεν τους δωσεις θετικο ερεθισμα δηλαδη αν δεν αντιδρασεις θα το κανουν μια δυο το πολυ τρεις φορες....θελουν να σε δουν να εκνευριζεσαι. αυτη ειναι η τροφη τους..αν δεν τους δωσεις τροφη σταματανε. μου εχει τυχει και τους ειπα ευθαρσως...γκρεμιστε το. κι εγω μαζι σας. να κι αν κανω μαθημα να κι αν δεν κανω. οταν δε ειδαν οτι δεν μπορουσαν να με εκνευρισουν με τιποτε αρχισαν να καταλαγιαζουν. οχι οτι ενδιαφερθηκαν ποτε για το μαθημα. απλα δεν ενοχλησαν ξανα την ταξη.
μπραβο παιδαγωγοι μου,το κεφαλακι σας να ειναι καλα.οταν αφηνετε να κανουν κουμαντο οι ...μαγκες και εσεις γυρνατε αλλου το κεφαλι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ???ο πρωτος λογος που πουλανε "μαγκια" οι μαθητες στους καθηγητες τους είναι για να ψαρωνουν τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ BULLING ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ
αλλα για ενηλικες. εχεις εργαστει ποτε επας οαεδ μεγαλε παιδαγωγε???
Καλησπέρα σας,Δυστυχώς κάποιες θέσεις δεν είναι για όλους. Πρέπει να είσαι "βαρέων βαρών" για να κάνεις αίτηση για τον ΟΑΕΔ. Φυσικά και πέρασα και γώ κάποτε την φάση με τον "τσαμπουκά" των παιδιών χωρίς παιδεία απο το σπίτι. Το μπουκέτο που έσκασα στον "αρχηγό" ήταν το κάτι άλλο. Μετά απο αυτό έφερε στο σχολείο τον "μπαμπά", ο οποίος ευχαρίστησε τα 190 εκατοστά μου που μπόρεσα να βάλω σε τάξη τον κανακάρη του. Κάτι που ίδιος αδυνατούσε να κάνει απο οτι μου είπε.
εσυ βαριεσαι να διαβασεις 2 σελιδουλες τοπικ για να δεις τι εγραψα πριν, τι να σου απαντησω παραπανω??Υ.Γ.μπαινει ο "μαγκας" στην ταξη, ριχνει μια καρπαζια στον καθισμενο -μαζεμενο στην εδρα καθηγητη, γελαει ολη η ταξη, γελαει και ο "καθηγητης" .... αααα ολα και ολα πανω απολα εχουμε χιουμορ και καλο κλιμα στην ταξη που λενε και οι παιδαγωγοι
αν ο μαγκας χειροδικησει εχεις δυο δρομους..τον απολιτιστο...τον κανεις μπλε απ το ξυλο και μετα βαρας μια παραιτηση κι αντε γεια..η τον πολιτισμενο. του τραβας μια μυνηση και τον στελνεις αδιαβαστο.
μα αφου ειναι φιλος με τα παιδια (sic) και εχει καλο παιδαγωγικο κλιμα στην ταξη του και το κυριοτερο ΔΕΝ δεχεται υποδειξεις στον τροπο που χειριζεται την ταξη του.αντε μπες εσυ την επομενη ωρα να κανεις μαθημα.γιαυτο ξαναλεω μονο εμεις φταιμε