0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τη
Εμένα φέτος ήθελαν να με στείλουν και σε άλλο σχολείο (1 ώρα περίπου με το αμάξι, 2+ με το κτελ), ενώ δεν έχω αυτοκίνητο και το ξέρουν. Όταν πήραν να μου το πουν και τους είπα ότι δεν έχω αυτοκίνητο, η απάντηση ήταν "ναι το γνωρίζουμε, κοιτάξτε αν βολεύουν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ"! Πρώτα παίρνουν την απόφαση και μετά σου λένε εσύ να ψάξεις αν μπορείς να πας. Δε μπορούσα βέβαια, γιατί ήθελαν να είμαι εκεί στις 8.10, ενώ με το ΚΤΕΛ θα έφευγα από το μέρος κύριας τοποθέτησης μου στις 7 και θα έφτανα 9+. Ήθελαν να κάνω πλήρες 6ωρο, άρα να σχολάω στις 1.15. Έλα όμως που το ΚΤΕΛ από εκεί για πίσω περνάει στις 12.40 και το επόμενο είναι στις 6 παρά, οπότε θα έφευγα στις 7 και θα γυρνούσα "σπίτι" μου στις 8 το βράδυ. Τους είπα φυσικά ότι θα παραιτηθώ και δεν επέμειναν...
cat 82, τι ειδικότητα είσαι; πέρα από αυτά που αναφέρανε οι συνάδελφοι, και με τα οποία συμφωνώ απόλυτα, θα πρέπει να σκεφτείς τα νησιά με βάση την ειδικότητά σου. σε κάποια μικρά νησιά προσλαμβάνουν αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου. αυτό να το έχεις υπόψη σου στις επιλογές σου. ψάξε τις προσλήψεις για τα νησιά που σε ενδιαφέρουν στο ίντερνετ.
Καλά κι έκανες και παραιτήθηκες! Τελικά οι του Υπουργείου δεν ήθελαν εκπαιδευτικό, αλλά κάποιον με αντοχές μαραθωνοδρόμου και γρηγοράδα
thephantom και lillie ειμαι ΠΕ06 χωρίς κοινωνικά κριτήρια κλπ. Οπότε lillie ειναι πιθανό να μου τύχουν και 4 σχολεία οπως λες. Μεχρι στιγμής πάντως εχω σταθεί τυχερή. Δυο φορές εχω προσληφθεί. Την πρώτη σε 2 σχολεία και τη δευτερη σε ενα, αλλά ηταν στην Πελοπόννησο.