*

Αποστολέας Θέμα: Πόσα χρόνια περιμένατε μέχρι να σας πάρουν ωρομίσθιους ή για ΠΔΣ;  (Αναγνώστηκε 3246 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eleanna

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μια φίλη μου λέει ότι περίμενε 7 χρόνια μέχρι να την πάρουν για πρόσθετη διδακτική στήριξη. :(
Νομίζετε ότι είναι αλήθεια ή υπερβολές;Είναι  και συνάρτηση του κλάδου βέβαια αλλά αυτή είναι ΠΕ 03.Δεν είναι υπερβολικό να περιμένεις 7 χρόνια για να σε πάρουν έστω και για λίγες ώρες για ΠΔΣ ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Δεν λεει τιποτε αυτο. Εγω ξερω φιλολογο που τελειωσε το 92 ,κανει τα χαρτια της καθε χρονο και δεν την εχουν παρει ακομη. Εσυ νομιζεις οτι τους πανε με σειρα? Αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχε τοση γκρινια για την αδιαφανεια της ΠΔΣ.

Αποσυνδεδεμένος eleanna

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ναι έχεις δίκιο kellykou για ΠΔΣ φαντάζομαι ότι υπάρχει αδιαφάνεια αλλά για ωρομίσθιους αφού υπάρχουν οι πίνακες δεν μπορούν αυτοί που αδικούνται να υποβάλλουν ένσταση και να δικαιωθούν ???

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Φετος βγαλανε πινακες ωρομισθιων ανα περιφερεια. Κατσε να αρχισουν να παιρνουν και θα δουμε αν υπαρξουν παρατραγουδα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
Εχω πτυχίο απο το 1990.Με κάλεσαν πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 1999 και έκτοτε εργάζομαι στην ΠΔΣ εκτος απο 2 χρονιές και κατα καιρούς και σε πρωϊνό πρόγραμμα
Μετά απο 17 χρόνια βλέπω τον διορισμό .........να μην έρχεται ποτέ.Αν μπουν και στον πίνακα οι απόφοιτοι του ΕΜΠ τότε μιλάω για βέβαιο ενδεχόμενο
για ωρομίσθιους αφού υπάρχουν οι πίνακες δεν μπορούν αυτοί που αδικούνται να υποβάλλουν ένσταση και να δικαιωθούν ???

Θα πρέπει να γνωρίζεις κάθε φορά την σειρά σου και πόσοι πριν απο εσένα έχουν κληθεί
Νομίζω οτι μπορεί να γίνει και εδω "λαδιά"

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Κανονικά θα έπρεπε να δημοσιεύονται στο ίντερνετ και τα ονόματα των ωρομισθίων που προσλαμβάνονται όπως γίνεται με τους αναπληρωτές.Το τηλέφωνο δεν είναι σωστός τρόπος να καλούν τους ωρομίσθιους.Κάλλιστα μπορούν να προφασιστούν ότι δεν βρήκαν τον συγκεκριμένο και να προχωρήσουν στον επόμενο.

Όσο για την ΠΔΣ.. πήρα πτυχίο το '93, έκανα αίτηση κάθε χρόνο από τότε που θεσμοθετήθηκε το σύστημα.Πρώτη φορά με προσέλαβαν το 2004...Και κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ζω με την αγωνία αν θα με ξαναπάρουν.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
Δεν θυμάμαι ακριβώς αν ηταν 2003 ή 2004, αλλά μέχρι τότε υπήρχαν πίνακες ωρομίσθιοι και κατά νομό και δίπλα σε κάθε όνομα έγραφε αν ήταν ωρομίσθιος ή σε ΠΔΣ.Μετά τέλος αυτοί οι πίνακες μέχρι που φέτος τους έβγαλαν κατά περιφέρεια

Αποσυνδεδεμένος eleanna

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Γνωρίζει κανείς μέχρι πόσους ωρομίσθιους καλούν κάθε χρονιά; :)Παίζει ρόλο φαντάζομαι πόσα σχολεία υπάρχουν σε κάθε περιφέρεια αλλά σε περιφέρειες όπως αυτή της Πελοποννήσου πως γίνεται να είναι τόσο λίγοι οι ωρομίσθιοι και ενώ υπάρχουν κενά να μη καλύπτονται;  ???

Αποσυνδεδεμένος pe20katerina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Δε νομίζω να μπορεί να ξέρει κανείς πόσοι ωρομίσθιοι θα κλιθούν κάθε χρόνο. Ανάλογα τα κενά και βέβαια αναλόγα τις ώρες που υπάρχουν σε κάθε ελεύθερο σχολείο. Αν είναι πάνω από 13 καλούν αναπληρωτή, σε αντίθετη περίπτωση το κενό παέι σε ωρομίσθιο. Φυσικά πρώτα ανακοινώνονται οι αναπληρωτές και αφού τελειώσει και αυτή η διαδικασία τοποθέτησης και ξεκαθαρίζουν τα κενά, τότε αρχίζει η διαδικασία για τους ωρομίσθιους.
Ελπίζω να διαφώτισα...
Αυτός που κάνει μια ερώτηση είναι ανόητος για 5 λεπτά.
Αυτός που δεν κάνει καθόλου ερωτήσεις παραμένει ανόητος για πάντα.

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
δηλαδή μεχρι 13 ώρες μπορεί να πάρει ο ωρομίσθιος? Αν εμφανιστουν και αλλες ωρες μετα μπορεί να τις παρει και να γινει αναπληρωτης ή θα τις παρει ο επομενος ωρομισθιος? Ποιος το αποφασιζει αυτος? επισης ξερετε να μου πειτε με ώρες πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια γινεται ο κανεις αναπληρωτης ή πρεπει να συμπληρωνει ωραριο σε μια υπηρεσία?

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Ο ωρομίσθιος στη

Αποσυνδεδεμένος eleanna

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Εγώ έχω την εξής απορία στα ολοήμερα μπορεί να κάνει αίτηση και ένας μαθηματικός ή φιλόλογος  ??? Δεν κάνουν αίτηση μόνο συγκεκριμένοι κλάδοι ???

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Τα ολοήμερα αφορούν μόνο συγκεκριμένες ειδικότητες (αγγλικής, γυμναστές, πληροφορικούς, καλλιτεχνικών, θεατρικών σπουδών). Φιλόλογοι, μαθηματικοί κλπ. δεν μπορούν να κάνουν αίτηση.

Αποσυνδεδεμένος eleanna

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Σ ευχαριστώ ioanna89 και εγώ έτσι ήξερα μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που μου είπε ένας μαθηματικός ότι έχει μόρια και από ολοήμερο  ::)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)