0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή τοποθέτηση στους συναδέλφους και πολλά συγχαρητήρια στο υπουργείο για τις προσλήψεις στον κλάδο μας!! Αλήθεια με τι ποσοστό γίνονται οι προσλήψεις των χημικών στην ειδική και στη γενική? Απο τη μία θα έχουμε 133 φυσικούς στην ειδική έναντι 39 χημικών και από την άλλη 143 βιολόγους έναντι 46 χημικών ? ΓΙΑΤΙ??Θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος να ανεβάσει τους καινούργιους πίνακες?
τους 4 τους έχουν πάρει στην ειδική. βέβαια δεν έγινε έτσι αλλού, έπρεπε να προχωρήσουν πιο κάτω άλλους 4 στη Γενική. Έκαναν κράτει όμως επειδή είμαστε ευνοημένοι οι
Πρέπει να το συνειδητοποιήσετε οι φυσικές επιστήμες στην εκπαίδευση, όπως και στις περισσότερες χώρες, αφορά κυρίως τους βιολόγους. Φυσικοί και χημικοί θεωρούνται ως είδος του προηγούμενου αιώνα.
στις περισσότερες χώρες θεωρούνται ισότιμες. Απλώς υπάρχει πληθώρα βιολόγων και δυσκολία στην εύρεση Φυσικο Χημικών που να θέλουν να πάνε στα σχολεία. Ετσι το ενιαίο Science που θέλετε το κάνουν πιο πολλοί
Χαίρομαι αγαπητέ qvasilis που συμφωνείς και εσύ σ' αυτό το δεδομένο που έζησα και εγώ στην Γερμανία. Να σμειώσουμε πως η Φυσκή είναι ένα από τα λίγα μαθήματα που διδάσκει την επίλυση ΠΡΟ
Ισχυρίζεσαι λοιπόν ότι οι ίδιοι άνθρωποι υλοποίουν το ίδιο σχέδιο σε όλες τις χώρες! Ποιοι? Οι χαζαροεβραιοι?
Δεξιών και "αριστερών" Πάνο...Τα εισαγωγικά απαραίτητα!
Καλημέρα σε όλους..Να διατυπώσω μια απορία,Ο αριθμός των αναπληρωτών στην γενική προκύπτει βάση των κενών, οπότε έχουμε 65 Φυσικούς, 46 χημικούς και 143 βιολόγους... σκέφτομαι οτι οι ανάγκες γενικής και ειδικής είναι περίπου ίδιες οπότε γιατί στην ειδική έχουμε 166 φυσικούς, 45 χημικούς, 28 βιολόγους και 19 γεωλόγους;;;φυσικοί: γενικής + ειδικής = 231χημικοί: γενικής + ειδικής = 91βιολόγοι: γενικής + ειδικής = 171γεωλόγοι: γενικής + ειδικής = 19Στο σύνολο έχουμε την πλειοψηφία των φυσικών να δουλεύει...επομένως οι προσλήψεις γενική και ειδικής γίνονται με διαφορετικά κριτήρια, σωστά;;