0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και επειδη οι υπολοιποι δεν λουφαρουν ...για αυτο εχουν σταματησει τα φροντιστηρια η τα ιδιαιτερα?Αξιολογηση χωρις κυρωσεις η ποινες ....ειναι κενο γραμμα...
Μισο λεπτο...αυτος που λουφαρει στο σχολειο...δεν θα λουφαρει στο νεο ποστο του...Αξιολογηση με ορους ιδιωτικου τομεα σημαινει απολυσεις ...φανταζομαι και αυτο εννοει η Τροικα...αλλα αυτο κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει με ορους "νεοελληνικης πραγματικοτητας"...
Παράθεση από: Anemos2017 στις Νοεμβρίου 27, 2017, 10:24:55 pmΚαι επαναλαμβάνω ούτε έξω από σχολείο πρέπει να περνάς.....ο δημόσιος λόγος έχει κανόνες όπως και η ζωή.... Και εγώ επίσης πιστεύω ότι ούτε έξω από σχολείο πρέπει να περνάς γιατί είσαι εμπαθής και ο χαρακτήρας είναι παντού ίδιος!!Επίσης γι αυτούς τους κανόνες που δε σέβονται οι ειδικές κατηγορίες και χρησιμοποιούν πλάγιες οδούς για την επίτευξη του σκοπού τους γίνεται όλη η φασαρία αν δεν το κατάλαβες ακόμη!!!!
Και επαναλαμβάνω ούτε έξω από σχολείο πρέπει να περνάς.....ο δημόσιος λόγος έχει κανόνες όπως και η ζωή....
@ νεμιΚάτι για το απαράδεκτο λεξιλόγιο σου και για τον σύνδεσμο που παρέθεσα να απαντήσεις...
φοβερά λαζόνας
@ νεμιΧαίρομαι για την δημοκρατική απαγόρευση έκφρασης απόψεων σε δημόσιο διάλογο!Ναι είμαι ....πως το κατάλαβες;
Και στο φινάλε λες ότι είσαι διορισμένος με την επετηρίδα, τι σε νοιάζει πως θα διοριστούν οι υπόλοιποι που μιλάς για ΑΣΕΠ σε άλλα νήματα;
@ νεμιΜου αρέσει το βαρύ και ασήκωτο έως μάγκικο ύφος σου...Ελα ντε τι με νοιάζει...; Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες...σοφή η παροιμία..Φώναξε τώρα ότι σας υποτιμώ...!!