0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμη κι όλους να τους καλέσουν, με τη θέση που έχεις από Σεπτέμβρη δε θα προσληφθείς. Λυπηρό αλλά είναι η πραγματικότητα. Καθυστέρησε φέτος η Δ' φάση οπότε αν εσύ φέτος προσληφθείς π.χ. αρχές Φλεβάρη, υποθετωντας ότι τον ίδιο αριθμό αναπληρωτών θα έχουμε και του χρόνου, άντε να σε καλέσουν λιγο νωρίτερα.
Κατάλαβα πως πάει. Μπορεί να γίνει κάποια πρόβλεψη αν θα υπάρχει κάποια συνέχεια έστω να μας καλούν κάθε χρόνο έστω και στην τέταρτη φάση; Έγινε αυτό λόγω covid και πήραν τόσο κόσμο και άντε να συνεχιστεί για ένα δύο χρόνια όσο κρατήσει η πανδημία και μετά να παίρνουν πολύ λιγότερους;
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Συναδέλφισα όλα καλά να σου πάνε.
Μην απογοητεύεσαι πάντως. Κάνε αν θες και σε συμφέρει κινήσεις για απόκτηση προϋπηρεσίας και περισσότερων προσόντων αλλά μη στηρίζεις όλες σου τις ελπίδες στο διορισμό και την αναπλήρωση καθώς ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει παρακάτω.
Αλλιώς τα είχα στο μυαλό μου και με τη συζήτηση εδώ ξεκαθάρισε το τοπίο. Σίγουρα η εμπειρία και η προϋπηρεσία είναι σημαντικές αλλά και η σιγουριά που σου δίνει η σταθερότητα σε μια δουλειά παίζει ρόλο για να μπορουμε να προγραμματίσουμε τη ζωή μας. Εύχομαι να είναι καλύτερα τα πράγματα στο μέλλον για όλους μας.
Όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτή την "καριέρα", ξέρει ότι το μέλλον είναι αβέβαιο. Ξαδέρφη μου με δυο παιδιά, άλλης ειδικότητας, δουλεύει φέτος Κρήτη (απο
Κανενας που δεν πλήρωσε παραβολο δεν θα μπει στους πίνακες, αν ηταν θα τους εβαζαν μεχρι τωρα. Ο μονος που ηθελε να περασει διάταξη για αυτους ηταν ο πρωην Υπουργος Εσωτερικων και αυτο γιατι ηθελε να βγει βουλευτης αλλα τωρα τον βγαλανε και απο την κυβέρνηση. Οποτε οτι θεση εχει η κοπελα ζητημα ειναι να πέσει 10-15θεσεις λογο ενστασεων για τυπικα προσοντα η θεματα προυπηρεσιας
Γεια σε όλους. Σε συνέχεια των όσων λέτε, μπορεί κάποιος να μου πει πως μετράνε τα προσοντα; ένα μεταπτυχιακό δηλαδή που δίνει 20 μόρια ποσες θέσεις ανεβάζει; η κοπέλα δηλαδή που βρίσκεται στη θέση 5000 σε ποια θέση περιπου θα έφτανε αν ειχε αυτά τα μόρια από ένα μεταπτυχιακό;