0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα συναδελφοι....η δικη μου πληροφορηση σημερα το πρωι απο αιρετο , ειναι για πεμπτη 28/9 το πιθανοτερο...
Με πήραν μόλις τηλ απο την εκπομπή "Εμεις" του Έψιλον, να βγάλουν το θέμα μεθαυριο. Τους εχουμε ΕΛΜΕ, μαθητές, γονείς και πασάφ. Να τους ξεμπροστιάσουμε ή θα το λύσουν σύντομα; Τι λέτε;
Μπράβο Syllas, έτσι θέλει...κινητοποίηση και αγώνα διαρκείας, για να ενημερωθεί και ο κόσμος για την κατάσταση
O Kορδής θα αναφέρει αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών τη μέρα της φάσης, αυτό γίνεται συνήθως . Η ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ στις 2-10 επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κινητικότητα. Εγώ βλέπω πρώτα τη
Ενημερωτικό του Κορδή προ ολίγου αναφέρει ότι το ΚΥΣΔΕ στις 2/10 θα συνεδριασει για αποσπάσεις γ' φάσης. Δεν ξέρω αν αυτό θα επηρεάσει τις προσλήψεις που (έχουν?) δρομολογηθεί, αλλά το αναφέρω μιας και κάπως συνδέονται. Επίσης, μιας και το ξέρω, στη Δ κυκλάδων μετά την προηγούμενη φάση περίσσεψαν γύρω στα 10 κενά φιλολόγων, φαντάζομαι ότι τα ίδια θα δηλωθούν ή έχουν δηλωθεί ήδη. Αυτά για όποιον θέλει να κάνει τους υπολογισμούς του. Καλή τύχη σε όλους!