0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το γράμμα Π απο το γράμμα Δ ειναι πολυ μακρυά μεταξυ τους στο πληκτρολόγιο! Μήπως δεν ξερει τη διαφορα ΚΥΣΠΕ ΚΥΣΔΕ; λεω εγω...Δεν παει αλλου το μυαλό μου
Δεν υπάρχουμε για δαύτους
H προσωπικη μου εκτιμηση για τη β φαση δευτεροβαθμιας (οποτε πραγματοποιηθει, μακαρι αυριο βεβαια ) ειναι οσοι και περσι στα μουσικα , καμια 400αρια δηλαδη, 430 ηταν περσι. Οποτε λεω να παρουν καπου 250 θεσεις οι ειδικοτητες που δεν κληθηκαν α φαση (θεολογοι, ξενογλωσσοι κλπ) και να μεινουν καπου 950 για τις ειδικοτητες που εγινε α φαση, οποτε να ειναι πολυ παραπλησιος ο αριθμος της α και της β φασης. Δηλαδη οσους φιλολογους πηρε η α φαση να παρει και η β. Αντιστοιχα και οι αλλες ειδικοτητες... Προσωπικη εκτιμηση χωρις καμια πληροφορια.
Δε νομιζω. Οι Θεολόγοι και ξενογλωσσοι σύμφωνα με πληροφορίες εδω, δε θα πανε πανω απο 150 σύνολο. Οι τεχνικές πιο λίγους απο Α φάση. Αν υποθέσουμε μουσικούς 400, νομιζω οτι πάμε για 270 φιλολόγους περιπου. Ετσι το υπολογίζω πρόχειρα εγω. Δεν ειναι δυνατόν να προσλαβουν 200 φιλολόγους μετα απο ενα μήνα οσο περυσι στη β φάση πιυ έγινε 26/09!!!Τα 350 κενά φιλολόγων + αυτα που υα προκύψουν απο μετατάξεις πώς θα καλυφθούν τώρα πιυ εχει περασει ενας μήνας;;;
Το ιδιο λεμε! Ειπα εν τελει πως πιστευω πως οσους φιλολογους πηρε η α φαση (275 νομιζω) αλλους τοσους θα παρει και η β φαση. 65 φυσικους η α φαση, παλι 65 και η β φαση. Αυτο εννοουσα. Οχι οτι θα παρει οσους η περσινη β φαση. Αρα μαλλον κατι παρομοιο εκτιμουμε.