PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ06 Αγγλικής γλώσσας
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Αναπληρωτές ΠΕ06 2017-18
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
...
15
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Αναπληρωτές ΠΕ06 2017-18 (Αναγνώστηκε 55243 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
PPE
Ιστορικό μέλος
Απ: Αναπληρωτές ΠΕ06 2017-18
«
Απάντηση #14 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2017, 12:48:41 am »
Tweet
Πιστεύω ότι αν θέλουμε, μπορούμε ακόμη και μέσα από αυτό το φόρουμ να συνασπιστουμε και να οργανωθούμε προκειμένου να προωθήσουμε τα θέματα που μας απασχολούν. Αν πρόκειται να κάνουμε ένα σύλλογο με επίσημη ισχύ, καλό είναι να το πούμε σε φίλους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη συζήτηση μας εδώ.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 00:06:18 »
SilverPhoenix
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ06
«
Απάντηση #15 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2017, 09:12:35 am »
Έχεις απόλυτο δίκιο! Το Ίντερνετ άλλωστε και οι διαδικτυακοί τόποι είναι ισχυρά μέσα και άκρως αποτελεσματικά και μπορούμε να οργανωθούμε πολύ πιο εύκολα-θεωρητικά -μέσω αυτών.
Καταγράφηκε
Dream a little dream of me...
Arieta
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #16 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2017, 02:38:34 pm »
Καλησπέρα παιδιά και απο μένα!Μετα τις προσλήψεις στη πρωτοβάθμια που ηταν ούτε το 50% των κενών μας νιώθω και γω την απαξίωση του κλάδου μας.Ξέρω σε διάφορα σχολεία ότι τα παιδιά δεν έχουν αγγλικά η πληροφορική αλλά εχουν εικαστκούς και θεατρολόγους.Τελικά όντως αυτές οι ειδικότητες πιέζουν ουσιαστικά και έχουν αποτέλεσμα.Και εμείς όπως είπατε κάποιοι εξαφανισμένοι.Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια με το νέο Λύκειο που τα αγγλικά θα είναι μάθημα επιλογής.Οι μόνιμοι θα περισσέψουν και θα κατέβουν στα δημοτικά.Συγνώμη για τον πεσσιμισμό μου αλλά μετα απο 7 χρόνια αναπλήρωσης βλέπω σιγά σιγά να είμαστε αχρείαστοι και να δουλεύουν καμια 200ρια άτομα μόνο..Μακάρι να διαψευστώ..Καλή υπομονή σε όσους περιμένουν β φαση πρωτοβάθμιας η α φαση δευτερο βάθμιας!!
Καταγράφηκε
PPE
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #17 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2017, 04:25:06 pm »
Διαβάζω καθημερινά σε εκπαιδευτικά άρθρα ότι πρόκειται να γίνουν προσλήψεις βθμιας β φάση, χωρίς να αναφέρεται καν ότι σε ειδικότητες όπως η δική μας δεν έγινε ούτε η α φάση. Δε θέλω να μπω σε διενέξεις, αλλά θεωρώ ότι αν το αφήσουμε ασχολιαστο, θα αποσιωπηθεί τελείως το θέμα για τον κλάδο μας και θα είμαστε σιωπηλοί και παθητικοί θεατές των αποφάσεων τρίτων...
Εν τω μεταξύ, μετά από επικοινωνία δική μου και διαφόρων συναδέλφων σε διευθύνσεις αθμιας, τα υπολοιπομενα κενά όλο και μειώνονται έως εξαφανίζονται. Χαρακτηριστικά θα πω ότι από συγκεκριμένη αθμια μου είπαν πως έχει μείνει ένα κενό ακάλυπτο από α φάση, που έχουν ζητήσει να καλυφθεί από τη βθμια.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 00:06:18 »
thephantom
Προχωρημένο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #18 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2017, 04:46:50 pm »
πάντως έχουν καλυφθεί αρκετά κενά, νομίζω. π.χ. η πρωτοβάθμια Κυκλάδων είχε 19-20 λειτουργικά κενά πλήρους και 2 μειωμένου και πήρε 19. φυσιολογικά, μένουν τα 2 μειωμένου. επίσης, κάποια κενά τα καλύπτουν σε συνεργασία με την
Καταγράφηκε
klits
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #19 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2017, 04:49:38 pm »
Εγώ τα τηλ στην αβαθμια θα τα ξεκινήσω πάλι τέλη εβδομάδας μέχρι να τοποθετηθούν οι προηγούμενοι.Αλλά ββαθμια παίρνω τηλ μέχρι να μου πουν ότι όντως έχουν νέα.Γραφτείτε και εσείς στον Πανελλήνιο σύνδεσμο πε06 να σχολιάζουμε και εκεί και στο αναπληρωτές μέσω εσπΑ
Καταγράφηκε
klits
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #20 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2017, 04:53:35 pm »
Στα Δωδεκάνησα πιάστηκαν όλα τα δυσπρόσιτα.Νομίζω κυκλαδες έχουν τρία κενά κ υπήρχαν και δυο έγκυες.Αρα 4 μάλλον.Σάμο είχε δέκα κενά Ποτέ έκλεισαν όλα?εισαι σίγουρος?
Καταγράφηκε
PPE
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #21 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2017, 05:20:17 pm »
Klits, εννοείς το σύλλογο καθηγητών Αγγλικής στο fb;
Καταγράφηκε
klits
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #22 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2017, 05:36:52 pm »
Ονομάζεται Πανελλήνιος σύλλογος αναπληρωτων πε06.Είναι κλειστή ομάδα.Κάντε αντ.Είναι πολύ χρησιμο
Καταγράφηκε
thephantom
Προχωρημένο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #23 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2017, 07:28:53 pm »
θέλετε να πάμε στο υπουργείο και να ζητήσουμε να δούμε κάποιον υπεύθυνο άμεσα; οι σύλλογοι δεν κάνουν τίποτα. κατάφεραν τίποτα με το κόψιμο των ωρών; όπου λαλούν πολλοί κοκ κόροι αργεί να ξημερώσει. αν και από επαρχία είμαι διατεθειμένος να έρθω Αθήνα αν συμφωνήσουμε.
Καταγράφηκε
PPE
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #24 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2017, 08:01:34 pm »
Κι εγώ είμαι από επαρχία, αλλά αν το συντονίσουμε, είμαι μέσα για συνάντηση στο υπουργείο.
Klits, ήμουν παλιά μέλος στο σύλλογο και δυσαρεστήθηκα με τη διαρκή ενημέρωση για την πληρωμή της συνδρομής από τους οφειλέτες σε σημείο που δεν άντεξα και έφυγα, ενώ μου επεστράφη η δική μου συνδρομή. Νομίζω είχα δηλώσει ότι ήθελα να γίνω μέλος πάλι με προτροπή συναδέλφου για παρόμοιο θέμα κινητοποίησης, αλλά δε με δέχτηκαν, άγνωστο το γιατί...
Καταγράφηκε
vasiltze
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #25 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2017, 10:52:51 pm »
Κι εγώ ενδιαφέρομαι αν μαζευτούμε αξιόλογος αριθμός ατόμων να πάμε στο υπουργείο! Πραγματικά είναι λυπηρό ότι σαν ειδικότητα έχουμε αφησει τα πράγματα στην τύχη τους...
Καταγράφηκε
ekalaitz
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ86
«
Απάντηση #26 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2017, 11:00:44 pm »
μπορεί να κανονιστεί κάτι μαζί με πληροφορικούς. όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. εξάλλου στην ίδια μοίρα είμαστε σαν κλάδοι.
Καταγράφηκε
klits
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #27 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2017, 01:19:02 am »
Παιδια πληροφορικοι και γυμναστες ειναι δυστυχως ακομα χειροτεροι απο εμας.Ισως ειναι καλυτερα τοτε να αρχισουμε να γραφουμε στο αναπληρωτες μεσω εσπα που το διαβαζουν ολοι.Προπερσι ετσι ειχε γινει ενα μεγαλο ντου παρολο που μας ειχαν στα αζητητα.Οσον αφορα το υπουργειο δυστυχως το χω δει το εργο παρολο που μαι μεσα.ΟΛο λεμε κ κανενας δεν παει μετα.Αρα απο αυριο θελετε να κανουμε φασαρια ηλεκτρονικα?
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
...
15
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »