0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ετσι ακριβώς..Την Δευτέρα λοιπόν θα πάρουμε μαζικά τηλ στο υπουργείο..φυσικά και δεν έχουμε κάτι με άλλους συναδέλφους..ας κάνουν σωστή διαχείριση πιστώσεων να δουλεύουμε όλοι μας..δεν γίνεται όμως στι περσινό μου σχολείο να έχουν φετος δυο θεατρολόγους και καθόλου αγγλικά και πληροφορική..το θεωρώ απαράδεκτο..
Είδατε το νέο πρόγραμμα της
Παιδιά καλημέρα!Νομίζω όλοι έχουμε καταλάβει οτι τα σχέδια της σημερινής κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας είναι να προωθήσει στην κατανομη των πιστώσεων τις ειδικότητες των εικαστικών κ θεατρολογίας..Εννοείται ότι έχουν περισσότερα κενά αφου δεν έχουν μόνιμους στα δημοτικά..αλλά ο τρόπος που γίνεται είναι προκλητικος και ίσως για να τους φτάσουν οι πιστώσεις εξαφανίζουν τα κενά απο αγγλικα,πληροφορική κ γυμναστική..Το πρόγραμμα του Λυκείου εχει τα αγγλικά ως μάθημα επιλογής πλέον..Αυτή θα ειναι η κατάσταση για μας με την ηγεσία την τωρινή..Οπως ξέρετε όλοι οταν αλλάξει πάλι κυβέρνηση πάλι θα τα αλλάξουν όλα για να δείξουν την καινοτομία τους..Τίποτα δεν είναι σταθερό στην παιδεία..Άλλος μπορεί να έρθει και να προωθεί αλλες ειδικότητες πάλι..who knows..
Όλες οι ειδικότητες είναι απαραίτητες,αλλά πραγματικά δεν είναι σωστό να εξοστρακίζονται βασικές ειδικότητες όπως τα Αγγλικα,οι ξένες γλώσσες εν γενεί,η πληροφορική,υπέρ τίνος;Στην τελική,υπέρ των φροντιστηρίων,που τελικά προφανώς κι ωφελούνται από αυτή την κατάσταση,ενώ πλήττονται οι μαθητές,οι πιστοποιημένοι πτυχιούχοι εκπαιδευτικοί κι η δημόσια παιδεία ως σύνολο.Το υπουργείο,με την παρούσα ηγεσία και κυβέρνηση είναι τραγελαφικά στην καλύτερη περίπτωση...Κι εμείς πρέπει κάπως να υπερασπιστούμε το μέλλον μας και τη ζωή μας,αν θελουμε να έχουμε μέλλον,that is.
Δεν είμαι ΠΕ06, αλλά είναι πολύ κοντινό μου πρόσωπο που πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια, μάλλον πως δεν θα δουλέψει. Σας τα έχω ξαναπει, είστε λίγο της ξαπλας, πέσε μήλο να σε φάω. Κάθε χρόνο βγάζουν τα Αγγλικά από ΠΑΝΤΟΥ Αθμια,