0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Anemos, ο συνάδελφος wotanmetal σε ποιό σημείο δεν είναι ευπρεπής; Ένα σημείο του Συντάγματος αναφέρει μόνο. Δεν έκανε κανέναν χαρακτηρισμό. Αντιθέτως, πολλοί άλλοι και χαρακτηρίζουν και ειρωνεύονται. Εκτός και θεωρείται αναξιοπρεπής όποιος έχει άλλη άποψη από τη δική μας.Και στο κάτω-κάτω μερικοί συναδέλφους θεωρούν μόνο τους πολύτεκνους;Οι υπόλοιποι που κοπίασαν δεν είναι; Και επειδή κάποιοι χαρακτηρίζουν ασεπολάγνους , όσους έχουν επιτύχει στο διαγωνισμό, να ενημερώσω ,ότι κι εγώ παρόλο που έχω επιτύχει πάνω από μία φορές και δουλεύω από τα μόρια του διαγωνισμού και μόνο, καθόλου ασεπολάγνος δεν είμαι. Είμαι κι εγώ της άποψης που έχουν μερικοί , ότι το πτυχίο θα έπρεπε να είναι αρκετό, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κλείσουν σχολές, ή να αποφοιτούν όσοι πραγματικά αξίζουν και όχι όλοι κάποια στιγμή, ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Αλλά από τη στιγμή, που μέχρι τώρα που μιλάμε αυτό δε συμβαίνει , και ως τρόπος διορισμού υπήρχε/υπάρχει αυτός ο ρημαδο-διαγωνισμός, τι πρέπει να γίνει; Άλλοι να παλεύουν και άλλοι με άλλους τρόπους; Αυτό θεωρείται δίκαιο;και μάλιστα αυτοί που παλεύουν στο τέλος να μένουν στην απέξω; Και στο φινάλε -μεταξύ αστείου και σοβαρού, αν και γνωρίζω πολύ καλά πως πάνω σε αυτό θα πατήσουν πολλοί για να μου την πουν- οι πολύτεκνοι έκαναν ότι ήταν να κάνουν για την υπογεννητικότητα. Το κράτος να διορίσει όλους τους άλλους για να έχουν χρήματα, να παντρευτούν και να κάνουν κι αυτοί με τη σειρά τους το χρέος τους ως Έλληνες!!!! Θα επαναλάβω ότι το τελευταίο έχει χιουμοριστική διάθεση, αν και γνωρίζω ότι κάποιοι θα επιτεθούν πάνω σε αυτό, μιας και δεν έχουν άλλα επιχειρήματα...
Αν ναι κάνε πράξη τα λόγια σου και παραχώρησε τη θέση σου σε έναν πολύτεκνο. Και κάντο επώνυμα για να το επικροτήσουμε.Εκτός κι αν είσαι ήδη πολύτεκνος οπότε οκ καταλαβαίνουμε...
Άνοιξε τότε ένα θέμα για το πως θα γίνουμε Ευρώπη και άσε τους αναπληρωτές με τις ανησυχίες τους, κύριε...Anemos είσαι πραγματικά όπου φυσάει ο άνεμος...Στο θέμα μας.Vicky το ψάχνουμε και θα ενημερώσουμε όσους ενδιαφέρονται.
Ας υποθέσουμε ότι οι προσλήψεις στην Χ Ειδικότητα είναι σταθερές κάθε χρόνο.Τότε για κάθε 1 που προτάσσεται (για διαφορους λόγους...) , 1 άλλος χάνει την δουλειά του και 10? άλλοι "ξεσπιτώνονται".Αν βάλουμε στην εξίσωση και την μείωση των ωρών(πχ
Δυστυχώς με αυτό το σύστημα προσλήψεων δεν γίνεται να υπάρξει δικαιοσύνη. Συνεπώς κάποιος θα πρέπει να βρει τρόπο να πηδήξει τους άλλους ή απλά κάποια στιγμή θα βρεθεί εκτός [/quoteΉ πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα με τρόπο που να γίνει δίκαιο. Μάλλιασε η γλώσσα μας να τα λέμε εδώ μέσα άλλο που πολλοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ποιο είναι το πρόβλημα.