*

Αποστολέας Θέμα: Εχω ελπιδα?  (Αναγνώστηκε 3063 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
Εχω ελπιδα?
« στις: Σεπτεμβρίου 29, 2007, 11:19:12 pm »
Καλησπερα σε ολουs.Ειμαι καινουρια στο forum,αν και διαβαζω συχνα τιs συζητησειs σαs.Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σαs την καινουρια και πικρη εμπειρια μου απο τον αγωνα για ευρεση εργασιαs.Λοιπον μετα απο 7 χρονια προυπηρεσια σε φροντιστηρια(εχασα τη θεση μου λογω τηs δευτερηs εγκυμοσυνηs)περασα 10 συνεντευξειs και παντου ακουσα το ιδιο σχολιο"εσειs που εχετε δωσει ΑΣΕΠ και εισαστε στουs επιτυχοντεs διοριζοσαστε αναπληρωτεs και ωρομισθοι και μαs παρατατε στη μεση τηs χρονιαs''
Μπορει λοιπον καποιοs να μου πει αν εχω ελπιδα εστω για ωρομισθια?Ειμαι ΠΕ06 στον πινακα κεντρικηs μακεδονιαs περιπου στο 410.Ευχαριστω εκ των προτερων και καλη τυχη σε ολουs σαs...
Take me to the magic of the moment
on a glory night
where the children of tomorrow dream away
in the wind of change...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Εχω ελπιδα?
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:56:44 »

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 12:32:02 am »
Και εσυ καλη μου γιατι τους ελεγες οτι εχεις περάσει ΑΣΕΠ? Φοβηθηκες μηπως φανεις ανειλικρινης? Οι φριντιστηριουχοι ειναι ειλικρινεις μαζι μας ή τους κανουμε τη δουλεια και μετα μας διωχνουν για να βρουν πιο νεους και με λιγοτερα χρηματα?
Για τις πιθανοτητες σου θα μιλησει καποιος ΠΕ06 γιατι εγω ειμαι ΠΕ02. Στο ολοημερο δεν σε παιρνουν?

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 12:45:59 am »

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 01:03:36 am »
Ετσι ειναι Syllas δυστυχως. Εγω μετα απο 12 χρονια στο φροντιστηριο δεν της λεω καν οτι πηγαινω ΠΔΣ γιατι ειναι ασχετη και θα νομιζει οτι αυριο θα διοριστω κιολας. :(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:56:44 »

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 01:12:57 am »
Η  πικρη αληθεια ειναι οτι οι φροντιστηριουχοι τωρα προτιμουν τουs επαρκειουχουs επειδη τουs εχουν πιο σιγουρουs.Την αντιθετη κατασταση εζησα το 1999 οταν εψαχνα δουλεια με την επαρκεια και αυτοι προτιμουσαν τουs πτυχιουχουs !(ισωs επειδη τοτε με την προσφατη καταργηση τηs επετηριδαs το κυνηγι για τα μορια δεν ηταν τοσο σκληρο και λιγοι αφηναν το φροντιστηριο για να φυγουν αναπληρωτεs και ωρομισθιοι).Μια κατασταση δηλαδη να τραβαs τα μαλλια σου!
Πιστεψα οτι επρεπε να φανω ειλικρινηs σχετικα με το τι εκανα στον ΑΣΕΠ,ποσο μαλλον αφου ολοι εχουν προσβαση στουs πινακεs των αποτελεσματων..
Οσο για το ολοημερο,ναι,μας παιρνουν και εκει εχω περιπου την ιδια σειρα.Παντως αν δεν γινει κατι και απο εκει με βλεπω σπιτι φετος ν'αλλαζω πανες...Ειναι λιγο απογοητευτικο μετα απο τοσα χρονια αγωνα με σπουδες και δουλεια ταυτοχρονα..
on a glory night
in the wind of change...

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 01:48:59 am »
Δυστυχως καλη μου ετσι ειναι. Ολοι εδω εχουμε δωσει τη ζωη μας μεσα σε αυτα τα φροντιστηρια και κανεις δεν αναγνωριζει τιποτα. Ψαξε λιγο στα θεματα που μιλουν για τα φροντιστηρια και εκει θα δεις τις ασχημες εμπειριες του καθενος. Μακαρι να εβγαινε ενας και να ελεγε οτι στη δουλεια μου με εκτιμουν, αναγνωριζουν τους κοπους και τις αξιες μου, βοηθουν στην επιμορφωση μου, με πληρωνουν ικανοποιητικα και στην ωρα μου , μου κολλανε κανονικα τα ενσημα μου και μου δινουν τα δωρα, τις άδειες και ολα τα επιδοματα και γενικα μου φερονται ανθρωπινα. Μα να μην υπαρχει ουτε ενας!!!
Δεν ξερω τι παθαινουν αυτοι οι ανθρωποι με το χρημα. Ο δικος μου εργοδοτης οσο πιο πολλα βγαζει τοσο πιο πολυ χειροτερευει. Τελικα υπερισχυει ο επιχειρηματιας εναντι του εκπαιδευτικου και παθαινουν μια μεταλλαξη ενα πραγμα. :(

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 01:59:58 am »
Εχεις δικιο υπερισχυει ο επιχειρηματιας.Το κακο ειναι οτι αν αγαπας αυτο που κανεις δενεσαι με τα παιδια,με τους συναδελφους,ακομα και με την ιδια την αιθουσα οπου περνας τοσες ωρες.Μα μολις δουν οτι δεν τους συμφερεις πια σε διαγραφουν στο λεπτο.Ο επομενος...
on a glory night
in the wind of change...

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 02:31:54 am »
Δουλευω 12 χρονια στο ιδιο φροντιστηριο. Υπηρχαν συναδελφοι πιο παλιοι απο εμενα που ελεγα αυτοι δεν θα φυγουν ποτέ. Αλλά τους εδιωξε με την αποψη οτι ουδεις αναντικαταστατος. Τελικα αποδειχθηκε οτι ειμαστε αναλωσιμα προιοντα. ακομη και το δεξι του χερι ενω ηξερε οτι ηταν χωρις κανενα στηριγμα στη ζωη την εδιωξε μετα απο 13 χρονια με τη δικαιολογια οτι παραγνωριστηκε με τους γονεις. Απιστευτο ε? Αν ομως τους δεναμε και εμεις με συμβολαια οπως στα ιδιωτικα σχολεια θα σου ελεγα εγω.

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 02:38:59 pm »
Εσυ αγαπητη Kellykou εκτος απο το φροντιστηριο εχεις καποια εμπειρια απο το δημοσιο?Και αν ναι πως σου φανηκε?
Σκεφτηκες ποτε να κανεις δικο σου φροντιστηριο?Σε ρωταω επειδη νιωθω πως βρισκομαι σε σταυροδρομι επαγγελματικα οπου ολες οι κατευθυνσεις ειναι τοσο πιθανες οσο απιθανες!
on a glory night
in the wind of change...

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 04:26:50 pm »
Δουλευω στην ΠΔΣ 4 χρονια. Εχω ελαχιστα μορια. Δε φτανουν για ωρομισθιες κ.λ.π. Απλα τα μαζευω μη τυχον παω καλα στον ΑΣΕΠ για να προστεθουν στα μορια  για τον πινακα των αναπληρωτων. Για φροντιστηριο δε σκεφτομαι γιατι εδω που βρισκομαι υπαρχει κορεσμος. Οχι μονο δεν αντεχει αλλα φροντιστηρια αλλα καποια κλεινουν κιολας. Επισης κοιταζω και για κανενα ιδιωτικο αλλα δεν εχω γνωριμιες και δεν το βλεπω. Προς το παρον δουλευω στο ιδιο φροντιστηριο 12 χρονια και διαβαζω για τον ΑΣΕΠ ελπιζοντας καποια στιγμη να τα καταφερω.

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 04:37:06 pm »
Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα καταφερεις και να δεις το ονομα σου στην λιστα των διοριστεων την επομενη φορα!Και εγω εχω αρχισει παλι διαβασμα,την πρωτη φορα ξερω οτι δεν προετοιμαστηκα καλα.Παντως πολλες γνωστες που αποφοιτησαμε μαζι το 2005 διοριστηκαν με τον διαγωνισμο αλλα απο οτι συζητησα εμαθα οτι διαβασανε πραγματικα πολυ,σου μιλαω για μεσο ορο 20 βιβλιων!Καλη δυναμη λοιπον σε ολους μας!
on a glory night
in the wind of change...

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 04:44:37 pm »
Και εγω θεωρω οτι διαβασα πολυ (για δυο χρονια 6-8 ωρες καθημερινα) αλλα στο γνωστικο κοπηκα για 0.6 και ετσι δεν τα καταφερα να ειμαι στους επιτυχοντες. Τωρα που το ξαναβλεπω θεωρω οτι εκανα πολυ αλλα οχι επιλεκτικο διαβασμα δηλαδη διαβασα και πραγματα που ελαχιστα βοηθηθηκα.

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 04:57:42 pm »
Μου φαινεται πραγματικα πολυ κουφο.Επειδη τα ατομα που ξερω εγω και διοριστηκαν ητανε πραγματι αξια παιδια,ξερεις με αριστεια στην ορκομοσια και ακουραστα στο διαβασμα!Καποια μαλιστα που της τηλεφωνησα να της ευχηθω μου εστειλε ολο το υλικο της για να το διαβασω και' γω!Τωρα που μου λες οτι διοριστηκε ατομο χωρις στην ουσια ικανοτητες και σε 3 θεσεις στον τοπο της δεν ξερω τι να πω.Δηλαδη αλλοι ψωφανε στο διαβασμα και δουλευουν ωρομισθιοι με 3 και 60 και αλλοι μπαινουν απο την πισω πορτα?Τι κοροιδια ειναι αυτη?
on a glory night
in the wind of change...

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2007, 05:11:13 pm »
Το συγκεκριμενο ατομο δουλευε απ'οταν ακομη σπουδαζε στο πανεπιστημιο και ηταν παντελως ασχετου. Οταν εμπαινα σε ταξη μετα απο αυτη εβλεπα και καλους μαθητες να τους εχει αποβλακωσει πληρως. Οι γονεις της με μεγαλη οικονομικη ανεση. Πηγε σε φροντιστηριο ΑΣΕΠ πληρωσε και δεν πατησε ουτε μια μερα. Πηρε μονο της σημειωσεις. Στο φροντιστηριο δουλευε για το χομπι της και δε διαβασε ουτε μια ωρα. Καποτε της ζητησα να κανει μια ωρα grammar στη d'class γιατι επρεπε να παω στο γιατρο και μου ειπε οτι δεν μπορει γιατι ειναι μεγαλο επιπεδο γι'αυτη. Επιβιωσε τρια χρονια λογω γλυψιματος και την πρωτη χρονια που τελειωσε το πανεπιστημιο την πηραν σε 2 ολοημερα. την επομενη χρονια περασε ΑΣΕΠ. Το γεγονος οτι πηρε αμεσως αποσπαση διπλα στο σπιτι της δε σου φαινεται περιεργο?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)