0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με την αναγνώριση του μεταπτυχιακού τίτλου μου από τον δοαταπ. Δεν αναγράφεται όπως έγινε η μετάφραση από το δικηγόρο, αλλά γραφτηκε ως τίτλος το όνομα της σχολής όπου φοίτησα. Αυτό συνέβη όχι μόνο σε εμένα, αλλά και σε όλους τους συμφοιτητές μου. όσοι βέβαια αποφοιτησαν μέχρι και το 2016 έχουν τη σωστή αναγνώριση. Εχω, λοιπόν, να κάνω δύο ερωτήματα: 1. πώς πρέπει να κινηθώ και 2. υπάρχει κάποιος δικηγόρος ο οποιος ασχολείται με θέματα δοαταπ;
Καλησπέρα καὶ Καλὴ Χρονιά!!!Ἔχω καταθέσει ἀπὸ τὸν Ἰούνιο τοῦ 2017 αἰτησι γιὰ Άναγνώρησι τοῦ Master 2 ἀπὸ τὸ Πανεπιστήμιο Pantheon Paris 1 στὴν Ἱστορία τῆς Τέχνης καὶ ἀκόμα περιμένω.Ἕνας κ. τοῦ ΔΟΑΤΑΠ μοῦ ἔστειλε χαρτὶ πέρυσι μετᾶ τὰ Χριστούγεννα καὶ λέει ὅτι λείπει ἡ
Φίλε αν ήμουν εγώ στο ΔΟΑΤΑΠ και μόνο για το πολυτονικό θα στο 'χα αναγνωρίσει από χθες.
Το πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι να σταματήσεις να γράφεις με πολυτονικό, που έχει καταργηθεί εδώ και σχεδόν 40 χρόνια.Το δεύτερο είναι να κάνεις υπομονή, και να ελπίζεις ότι δεν τους έγραφες με πολυτονικό στην αίτηση, γιατί θα μπορούσε να είναι και αυτό ένας λόγος για την καθυστέρηση αυτή